Zes gespeelde wedstrijden op de 2e competitieavond van de bedrijvencompetitie

Donderdagavond 17 maart j.l. stonden er zeven wedstrijden op het programma.

Doordat Autobedrijf Jacco de Gooijer te weinig mensen had, werd de wedstrijd tussen Goudreinet & De Koopman 2 en Autobedrijf Jacco de Gooijer in poule C verplaatst naar de inhaalavond van 14 april aanstaande. We maken nog wel even van de gelegenheid gebruik om Anne alsnog te feliciteren met haar verjaardag.

In Poule B stonden op tafel 1 (’t centre court) de teams van Petit Restaurant De Buffel en Scheerder tegenover elkaar. Jelle van der Coelen beet het spits af tegen Jan van der Staaij. Jelle had drie games nodig met een derde gamestand van 21-19 om het eerste punt binnen te halen. daarna was het de beurt aan Winston van Manen en Bert Blankestijn. Bert hoefde weinig moeite te doen om in twee games met 10-21 en 13-21 van Winston te winnen. Tussenstand 1-1, maar de dubbelpartij ging in drie games weer naar de mannen van Petit Restaurant De Buffel. Daar was wel een derde game met een eindstand van 23-21 voor nodig. De vierde partij tussen Winston en Jan had ook drie games nodig en wist Winston uiteindelijk met een derde gamestand van 21-19 binnen te slepen. De laatste partij tussen Jelle en Bert ging de winst eenvoudig in twee games van 21-11 en 21-16 naar Jelle. einduitslag 4-1 in het voordeel van Petit Restaurant De Buffel. De andere wedstrijd in poule B ging tussen Wim Verzijl en Bert Admiraal namens Kippaleis en Marnix Blok en Eveline Rooseboom vertegenwoordigde Goudreinet & De Koopman 1. In de eerste partij tussen Wim en Marnix was een derde game nodig om de winst te bepalen. Marnix trok met 17-21 aan het langste eind en het eerste punt was binnen. Daarna stond Bert tegenover Eveline. Helaas voor Eveline had Bert maar twee games nodig om het punt voor Kippaleis binnen te halen. De dubbelpartij ging ook in twee games naar de mannen van Kippaleis. In de vierde partij had Bert drie games nodig om Marnix van zich af te schudden. Jammer genoeg kon Eveline vanavond ook geen vuist maken tegen Wim en ging het laatste punt ook in twee games naar Wim van het Kippaleis. Hierdoor kwam de einduitslag Kippaleis  – Goudreinet & De Koopman 1 op 4-1 te staan. Momenteel is Kippaleis de koploper in poule B.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 2 9
Goudreinet & De Koopman 1 2 4
Petit restaurant De Buffel 2 4
MostWantIT 2 1 2
Scheerder 1 1
Vrij 0 0

In poule C werd één wedstrijd gespeeld tussen MostWantIT 1 en De Kantoorspecialist. De dames van MostWantIT te weten Conny van Binsbergen en Dily Rosendaal en de mannen van De Kantoorspecialist Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst hadden er in in. Conny wist de eerste game van Rick af te snoepen met 21-19. Maar Rick stelde in de tweede en derde game orde op zaken en pakte uiteindelijk toch het eerste winstpunt in deze wedstrijd. De tweede partij tussen Dily en Bernard ging het winstpunt eenvoudig in twee games naar Bernard. In de dubbelpartij boden de dames knappe tegenstand maar ook deze partij werd helaas in twee games met de standen 16-21 en 17-21 verloren. De vierde partij ging tussen Dily en Rick waar naar twee games wederom het punt voor Rick van De Kantoorspecialist was. De laatste partij tussen Conny en Bernard had een derde game nodig om te beslissen wie er met het laatste winpunt vandoor zou gaan. Helaas was bij Conny de batterij leeg en ging de winst naar Bernard toe. Conny, volgende keer weer beter. Uiteindelijk was de eindstand 0-5 in het voordeel van Rick en Bernard. Momenteel is De Kantoorspecialist de koploper in poule C.

Stand: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 1 5
Goudreinet & De Koopman 2 1 4
Autobedrijf Jacco de Gooijer 1 3
Vakgarage van Middelkoop 1 2
MostWantIT 1 2 1
Vrij 0 0

In poule A werd een compleet wedstrijdschema gespeeld. Van Braak Accountants moest het tegen Vos Occasions opnemen. Kevin van de Lustgraaf stond in de eerste partij tegenover Diederik Vos en moest in twee games de winst aan Diederik laten. De tweede partij ging tussen Maurits van de Loo en Appie. Maurits won deze partij in twee games. De dubbelpartij had drie games nodig om een winnaar aan te kunnen wijzen. Met de gamestanden 21-17, 15-21 en 16-21 ging de winst naar de mannen van Vos Occasions. De vierde partij tussen Maurits en Diederik had ook twee games nodig om de winst bij Vos Occasions te brengen. De laatste partij tussen Kevin en Appie werd ook in twee games beslist. Wederom ging dit winstpunt naar Vos Occasions. Eindstand Van braak Accountants – Vos Occasions 1-4. De tweede wedstrijd ging tussen Sassenus Packaging en CMSI360. Jean Paul moest in de eerste partij zijn meerdere erkennen in Erik Verzijl. In twee games was de winst voor Erik. De tweede partij tussen Marc Sassenus en Niels Bremer trok Niels in twee games aan het langste eind. Tussenstand 0-2. Het winstpunt van de dubbelpartij ging ook in twee games naar de mannen van CMSI360. De vierpartij werd ook in twee games beslist in het voordeel van Erik ten koste van Marc Sassenus. In de vijfde tevens laatste partij tussen Jean Paul en Niels wist Jean Paul in twee games de eer hoog te houden voor Sassenus Packaging door deze partij te winnen. Uitslag 1-4 in het voordeel van CMSI360. De laatste wedstrijd in poule A ging tussen John Willemsen en Jan van Manen van Wim van Dam Sierbestratingen en Ricco Gerritsen en Jeffrey Vonk namens Team SKF. Alle vijf de partijen werden in twee games beslist. De eerste partij tussen John en Ricco ging de winst naar Ricco. De tweede partij tussen Jan en Jeffrey ging ook de winst naar Team SKF. In de dubbelpartij konden de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen ook geen vuist maken en werd er wederom verloren. De overige partijen tussen Jan en Ricco en tussen John en Jeffrey ging de winst naar de mannen van Team SKF. Hierdoor kwam de einduitslag op 0-5 in het voordeel van Team SKF. Momenteel is CMSI360 de koploper in poule A.

Stand: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 2 8
Team SKF 2 6
Vos Occasions 2 6
Wim van Dam Sierbestratingen 2 3
Sassenus Packaging 1 1
Van Braak Accountants 1 1

Hier volgen nog een aantal belangrijke mededelingen:

  • De lege glazen en flesjes zelf naar de bar terug brengen!
  • Lege plastic flesjes zelf in de daarvoor bestemde afvalbak gooien!
  • Verpakkingen van snacks, snoep en dergelijke zelf opruimen in de afvalbak!
  • De vrijwilligers achter de bar zijn namelijk niet werkzaam bij ACV!
  • Wij vragen jullie nogmaals, de wedstrijdformulieren volledig met voor- en achternaam in te vullen. Tevens moeten alle uitslagen volledig en juist worden ingevuld.

Bij voorbaat dank allemaal.

         

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot volgende week donderdagavond.