Tafeltennis Overdag

Ben je senior, op zoek naar een gezellige vereniging waar je lekker een paar uur lichamelijk bezig kunt zijn, kom dan eens een keer kijken en meedoen in het clubhuis aan de Wageningselaan.

Iedereen van harte welkom

Op dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur kun je daar 20 tot 25 sportievelingen variërend in leeftijd achter de tafel aan het werk zien. Zij spelen op diverse niveau’s, van recreant tot meer gevorderden.

Ook op donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur is er een groep lekker aan het ballen. Het maakt niet uit of je beginneling bent of in een eerder leven al eens een balletje hebt geslagen, iedereen is van harte welkom om te komen tafeltennissen.

Halverwege deze middag en morgen wordt er, onder het genot van een drankje, een poosje gerust, worden de sociale contacten aangehaald en de laatste nieuwtjes op allerlei gebied uitgewisseld.

Toernooien

Per jaar worden er – net als bij de jeugd en de senioren – clubkampioenschappen georganiseerd, op verschillende niveau’s. Verder zijn er onderlinge wedstrijden met voorgift en wedstrijden tegen andere leden van ongeveer gelijke speelsterkte.
Er worden ook- vriendschappelijke – wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen in de Gelderse Vallei. En verder kan er aan een aantal toernooien bij andere verenigingen in de regio worden deelgenomen: in februari bij BIT.nl (Ede), in september bij Treffers (Arnhem) en in november bij Kracht en Vriendschap (Renkum). Het aantal deelnemers ligt dan zo rond de 50 á 60 deelnemers. Natuurlijk kunnen de spelers ook meedoen met de toernooien en andere gezellige evenementen die SKF organiseert.

Dinsdagmiddag is er gelegenheid om te spelen van 13.30 tot 16.00 uur.

Donderdagochtend wordt er gespeeld van 09.30 tot 12.00 uur.

Natuurlijk zijn dit zijn alleen maar richttijden: iedereen kan komen en gaan wanneer hij of zij dat wil.

Als u interesse heeft, loop dan eens binnen tijdens de openingstijden. Kom kijken en doe een paar keer lekker mee.  Vind u het leuk, dan kunt u besluiten lid te worden van Tafeltennis Overdag bij tafeltennisvereniging SKF.