Kleding

Heb je een nieuw clubshirt, -broekje en of -trainingspak nodig? Dan kun je dat bestellen bij Edwin Vonk.  Prijzen: shirt €32,00 , Broekje € 29,00, rokje € 33,00 en een trainingspak € 81,00

Materialen

Jeugd

Jeugdleden kunnen materialen zoals frames en rubbers bestellen bij Dicky de Jong, hij kan je advies geven welk frame en welk rubber voor jou het beste is. Ook helpt hij je bij het plakken van je rubbers op je frame.

Senioren

Senioren kunnen materialen zoals frames en rubbers bij Edwin Vonk bestellen. Weet je nog niet welk rubber je nodig hebt, dan kun je advies inwinnen bij Etiënne Bruinekreeft. Heb je je nieuwe rubber binnen dan kan René Brouwer je helpen met het plakken van je rubber op je batje. Zorg er wel voor dat je oude rubber dan al van je batje verwijderd is.

Graag voordat je komt een afspraak maken via telefoon of mail.

De club heeft een contract met Sport Europe. Sport Europe is een sponsor van onze club. Bestel je liever je materialen zelf dan stellen wij het op prijs als je dat doet bij Sport Europe:  www.sporteurope.nl