AutobedrijfJaccodeGooijer/SKF 1 speelde wederom met twee invallers, deze keer met Edwin Vonk en Marc van den Berg. Jeffrey Vonk completeerde het team. Tegenstander was BeneluxGroup Taverzo 2. Marc begon de dag tegen Arjan Huiden, waar het in vier close games van verloor. Edwin deed het dit na, waarna Jeffrey nipt in de vijfde game van Patrick Bruijne verloor. De invallers deden het daarna in het dubbel, waar ze het eerste punt voor SKF op het bord speelden. De rest van de punten werden bij elkaar geschraapt door Jeffrey, hij won 3-0 van Arjan, en Edwin, die knap van Patrick wist te winnen. Marc speelde nog een spannende laatste wedstrijd, maar wist deze niet in winst om te zetten. Een 7-3 verlies dus, zaterdag komt TTV Maashorst 1 op bezoek.

SKF 2 speelde een uitwedstrijd in Ede, tegen het vaandelteam van Bit.NL. Dicky de Jong begon tegen oud-SKF Yorick Schurink, die hij met 0-3 wist te verslaan. Erik Verzijl verloor van Robert-Jan van der Heijden. Ricco Gerritsen moest zijn meerdere erkennen in Maarten Loeve, ook al lagen er mogelijkheden. Het dubbel Dicky/Erik wist in een thriller 10-12 in de vijfde het dubbel te pakken. Dicky bracht SKF voor de tweede keer op voorsprong. Hij wist ook het laatste punt voor SKF te pakken. Ricco en Erik hadden kansen, maar verloren beide hun wedstrijden. Een minimale nederlaag dus als gevolg. Zaterdag speelt het team tegen Red Stars 2.

Het eerste jeugdteam speelde hun tweede wedstrijd in kampioenspoule tegen Hutaf. Na vorige week wilde het team weer een dikke uitslag neerzetten. Dit keer speelden Djen Bakx, Xijin Zheng en Dani van Bergen. Xijin wist haar eerste wedstrijd te winnen. Dani kon dit niet nadoen, en verloor. Djen zorgde voor opnieuw een voorsprong voor SKF, waarna ook het dubbel werd gewonnen. Na het dubbel stoomde het team door, met maar twee glippertjes van Dani. Een hattrick voor Xijin en Djen, waardoor een 3-7 overwinning ervoor zorgt dat de eerste plaats in kampioenspoule bezet blijft. Zaterdag staat een thuiswedstrijd tegen Smash ’70 (H).

Het gecombineerde Hoogland/SKF team speelde tegen Oni 1 in Landelijk C. Mees Noortman wist meteen te winnen. Olaf Kooijman verloor in vijf games, waarna Bastian ook in de laatste game het niet kon bolwerken. In het dubbel werd daarentegen wel de beslissende game gewonnen, met maar liefst 13-11. Olaf wist ook zijn tweede pot niet binnen te slepen. Mees zette de score recht, waarna de stand verder gelijk op bleef gaan. Geen winnaar uiteindelijk, met een 5-5 gelijkspel. Een knappe hattrick van Mees. Deze week speelt het team tegen Vitesse ’35 1.