Wedstrijdverslag bedrijvencompetitie donderdagavond 6 februari 2020

De Kop is eraf!

Donderdagavond is de bedrijvencompetitie weer van start gegaan.

Poule A:
In poule A stonden Wim van Dam Sierbestratingen en Van Braak Accountants tegenover elkaar. Sjon Willemsen won de 1e wedstrijd van Mark Westerink in 2 games. Jan van Manen haalde 2 punten binnen voor Wim van Dam Sierbestrating, door zowel van Mark Westerink als van Kevin van de Lustgraaf in 2 games te winnen. Door goede tegenstand van Mark en Kevin tijdens de dubbelwedstrijd hadden de mannen van Wim van Dam Sierbestrating een 3de game nodig om ook dat punt binnen te slepen. De laatste wedstrijd tussen Sjon en Kevin ging in de eerste 2 games gelijk op. Beiden wonnen een game met 19-21. De 3de game werd met 16-21 door Kevin gewonnen die voor Van Braak Accountants toch het 1ste punt wist binnen te halen.

Een andere wedstrijd in de A poule ging tussen PinQ en De Koopman. Nieuwkomer Diederick Vos bij PinQ wist in z’n 1ste optreden gelijk de volle winst binnen te halen door Lars van de Lagemaat en Ronald Kosterman beiden te verslaan. Hoewel Diederick wel 3 games nodig had om Ronald te verslaan. Ook Thijs van der Coelen was goed op dreef. Hij behaalde óók de volle winst binnen, ook hij had 3 games nodig om Lars van de Lagemaat te verslaan. Uiteindelijk ging de dubbelpartij in 2 games naar PinQ, waardoor zij met 5-0 hebben gewonnen.

De laatste wedstrijd in poule A ging tussen Kleertjes.com en Sassenus Packaging. De eerste wedstrijd tussen Rick den Hertog van Kleertjes.com en Marc Sassenus van Sassenus Packaging ging in 3 games naar Marc. De 2e wedstrijd ging ook in 3 games naar Sassenus Packaging, doordat Diederik Blok de meerdere was ten opzichte van Jean Paul Haenen. De dubbelwedstrijd had een spannende 1e game. Sassenus Packaging trok bij een eindstand van 25-27 uiteindelijk de 1e game naar zich toe. In de 2e game hadden de mannen van Sassenus Packaging minder moeite met Kleertjes.com en werd ook winnend afgesloten met 16-21. De wedstrijd tussen Rick den Hertog en Marc Sassenus ging in 3 games naar Rick die daarmee het 1e punt voor Kleertjes.com binnen haalde. De wedstrijd tussen Diederik Blok en Jean Paul Haenen werd niet gespeeld, omdat Jean Paul Haenen moest opgeven. Automatisch werd deze wedstrijd omgezet in winst voor Diederik, waarmee de eindstand op 1-4 voor Sassenus Packaging kwam.

Poule B:
In poule B werden 2 wedstrijden gespeeld, omdat deze poule 5 teams heeft. Hierdoor was Bakker Bart deze avond vrij. Wim Verzijl en Bert Admiraal van het Kippaleis sleepten deze avond 4 punten in de wacht door van Marnix Blok en Eveline Roseboom van de Goudreinet & De Koopman 1 met 1-4 te winnen. De 1ste wedstrijd tussen Marnix Blok en Wim Verzijl sleepte Marnix in 3 games toch de winst naar zich toe. De 2de wedstrijd tussen Eveline Roseboom en Bert Admiraal ging in 2 games naar Bert. Ook de dubbelwedstrijd trokken Wim en Bert na 3 games aan het langste eind. Het 2de punt was binnen. Beide mannen van het Kippaleis wonnen ook hun 2de enkelwedstrijd tegen Marnix en Eveline. Eindstand 1-4.

De 2de wedstrijd in de B poule ging tussen Scheerder en Polleke Bier. Bert Blankestijn en Jan van der Staaij traden aan voor Scheerder tegenover Jelle van der Coelen en Winston van Manen. Bert won de 1ste wedstrijd in 2 games van Jelle van der Coelen. De 2de wedstrijd tussen Jan en Winston ging in 2 games naar Winston. Kortom de wedstrijd ging gelijk op. In de dubbelwedstrijd moesten Bert en jan in 3 games de winst aan de mannen van Polleke Bier laten. Jelle had in de wedstrijd tegen Jan 3 games nodig om het 3de punt in de wacht te slepen. Uiteindelijk ging de laatste wedstrijd tussen Bert en Winston vrij eenvoudig met 21-15 en 21-10 naar Bert. Hierdoor kwam de eindstand uit op 2-3 winst voor Polleke Bier.

Poule C:
Ook in deze poule zijn 5 teams ingedeeld, waardoor Autobedrijf Jacco de Gooijer deze avond ook vrij was. Er werden 2 wedstrijden gespeeld, te weten De Goudreinet & De Koopman 2 tegen De Kantoorspecialist en Vakgarage van Middelkoop tegen MostWantIt. Bas Slotboom van De Goudreinet & De koopman 2 beet het spits af tegen Richard van Beek van De Kantoorspecialist. Bas won zonder veel problemen in 2 games deze wedstrijd. Daarna was het de beurt aan Wil Ditewig voor De Goudreinet & De Koopman 2 tegen Bernard van Sligterhorst van De Kantoorspecialist. Bernard haalde in 2 games het 1ste punt voor De Kantoorspecialist tegen Wil binnen. Voor de dubbelwedstrijd had De Kantoorspecialist echter wel 3 games nodig om de winst naar zich toe te trekken. De wedstrijd tussen Wil en Richard ging in 2 games naar Richard toe. Bas haalde tegen Bernard het laatste punt voor De Goudreinet & De Koopman 2 binnen, waardoor de eindstand op 2-3 in het voordeel van De Kantoorspecialist kwam.

De andere wedstrijd in poule C tussen Vakgarage van Middelkoop en MostWantIt ging gelijk op. De winst in de eerste wedstrijd tussen Florian Scholten van Vakgarage van Middelkoop en Conny van Binsbergen van MostWantIt ging in 2 games naar Florian. De 2de wedstrijd tussen Tim van Eldik van Vakgarage van Middelkoop en Dily Rosendaal van MostWantIt werd door Dily in 2 games gewonnen. De dames hadden de smaak te pakken, want zij trokken ook de dubbelwedstrijd in 2 games naar zich toe. En of dat dit nog niet genoeg was, deed Conny er nog een schepje bovenop door de wedstrijd tegen Tim met winst af te sluiten. Hierdoor was de winst al binnen met 3 punten voor MostWantIt. Maar Florian is Florian niet als hij het laatste wedstrijdpunt niet binnen sleept met z’n smashes. Eindstand 2-3 in het voordeel van MostWantIt.