Verslag derde ronde bedrijvencompetitie

Op den valreep…
dan toch nog een verslag van de verrichtingen van vorige week, zodat we goedgemutst aan de vierde ronde kunnen beginnen. Zeven van de negen wedstrijden gingen door, waarbij het echte spektakel uitbleef, maar waar hier en daar toch wel wat zenuwslopende momenten werden doorgemaakt.
In de C-poule verzet nieuweling De Kantoorspecialist zich enorm, maar moest het toch afleggen tegen De Gooijer (2-3). Pieter Jan van Dam verloor nipt van Sjan Landwaart, maar won de partij wel van Marianne van de Brink. Uiteindelijk was de winst in het dubbel voor De Gooijer genoeg. In de andere C-wedstrijd won Van Middelkoop met 5-0 van Van Hunnik 2. Greet Roseboom won een game van Florian Scholten, maar verder kwam Van Hunnik niet. ook Adrie van Dorp bleef ongeslagen.
In de B-poule toonde Rein Schellingerhout van Scheerder aan dat hij een zeer groot kanshebber is voor de procenten beker. Ook vanavond bleef hij zonder problemen overeind tegen Kees Verzijl en Bert Admiraal. Samen met Bert Blankestijn won hij ook nog eens de dubbel waardoor de kampioen van vorig seizoen met 3-2 verloor. De Koopman won met 4-1 van Van Hunnik. Ronald Kosterman bleef eenvoudig op de been, hoewel hij de eerste game van Joop Spijker verloor (26-28). Toen hij eenmaal het gejoop doorhad, kende hij geen problemen meer. Joop redde de eer voor Van Hunnik door Lars van de Lagemaat te verslaan. Hardeman won tenslotte met 3-2 van Polleke bier. Winston van Manen won de enkelpartij van Jelle van der Coelen en samen met vader Marcel ook de dubbel. Thang bleef ongeslagen.
De A-poule kende donderdag twee potjes. Van Dam kende geen problemen met Majstro. Rick den Hertog was als enige in staat een gamepje te pakken. Wim van Dam stond ook niet meer toe. Jean Paul Haenen verloor ook nog eens van Jan van Manen en het werd dus een kansloze bedoening: 5-0. PinQ en Van Braak speelden de spannendste partij van de avond. Van Braak won met 3-2, dankzij een ijskoude Kevin van de Lustgraaf, die zowel Jacco de Gooijer als Thijs van der Coelen met 21-19 in de derde kon verslaan. Door ook de dubbel met Maurits van de Loo te winnen kwam de 3-2 op het bord.