Uitnodiging Sport Europe US Open

Hooggeacht tafeltennisvolk,

Het is zover, het mooiste toernooi van Nederland viert zijn 10e verjaardag! De Sport Europe US Open ‘LUstrum in De Skihut’ zal dit jaar plaatsvinden op 25 augustus.

Er wordt gespeeld in de klassen AB, C, D, E, F en GH. Voor elke klasse zijn er mooie prijzen te winnen. Voor de AB winnaar zal dit 100 euro zijn. Mochten er in een bepaalde klasse te weinig aanmeldingen zijn, dan kan deze met een andere worden samengevoegd. Iedereen speelt minimaal een vierkamp. Zowel voor de winnaars als voor de verliezers zijn er vervolgrondes volgens een afvalsysteem. Dames en heren spelen gemengd en worden ingedeeld aan de hand van de ELO-rating.

Afhankelijk van de klasse waarin je ingedeeld wordt, begin je om 10.00 uur of om 14.00 uur. Uiterlijk 2 weken van tevoren zal bekend worden gemaakt hoe laat elke klasse begint. De finales zullen naar alle waarschijnlijkheid rond 18.00 gespeeld worden.
Disclaimer: Jullie tafeltennisprestaties zullen muzikaal begeleid worden met wat deuntjes uit de speaker. Mocht er bezwaar zijn mail het vooral, waarschijnlijk doen we er niks aan 😉

Er is voor maar liefst 160 spelers plek om mee te doen, dus zet het ook in de agenda van al je clubgenoten! In principe is het toernooi gericht op senioren, mochten er nog plekken over zijn, worden deze aangevuld met jeugdspelers. Een deelname kost 12 euro per persoon, als je na afloop wilt genieten van een heerlijke Indonesische maaltijd komt er nog 8 euro bij.

Inschrijven kan online via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6HPSRz-U38ujIQfYpPb4y0elL1FkAKqqw3n9tcxsAC6Zmrw/viewform

Voor vragen kun je mailen naar: sporteuropeusopen@gmail.com

Wil je weten wie zich al hebben ingeschreven, kijk dan op https://docs.google.com/spreadsheets/d/12pQtEgumnht7gkiPwp0bFlweAvDtrBmPkzcW_zU6GkI/edit?usp=sharing

Lustrum in De Skihut
Net als ieder jaar gooien we een smaakvol sausje over het toernooi. We verwachten iedereen in zijn origineelste après-ski outfit. Het Oktoberfest is dan ook niet ver weg meer, dus met een Dirndl of Lederhosen kom je ook weg! Voor degene die zich tijdens het toernooi het speciaalst kleedt wacht 50 euro tegoed, alleen te spenderen bij de bar! Als alle wedstrijden gespeeld zijn, zal de muziek losbarsten en kan het feest beginnen.

Betaling
Je inschrijving is pas volledig als je voorafgaand aan het toernooi hebt betaald. Dit kun je doen op:

NL67ABNA0436741466
t.n.v. US Tafeltennis Toernooi te Amsterdam
o.v.v. uw naam en ‘inschrijving Sport Europe US Open 2018’

Graag tot 25 augustus!

Namens de organisatie van de US Open,

  

Dylan, Esther, Rianne en Rosalie
 
Sport Europe US Open 2018