2019 jubileumjaar TTV SKF

In 2019 bestaat Tafeltennisvereniging SKF 70 jaar! De precieze datum is 9 januari. Een hele leeftijd en dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Inmiddels is een jubileumcommisie gevormd. Afgelopen weken zijn Gert de Man, Gert Albers, Ronald van Roon, Rob van Genderen en bestuurslid Marc van den Berg meerdere keren bij elkaar geweest om de eerste contouren voor de viering van het jubileumjaar op papier te zetten. De  commissieleden zijn zeer gemotiveerd om hier een prachtig feest van te maken.

De  jubileumcommissie wil, verspreid  over de maand januari, het jubileum groots vieren met meerdere activiteiten voor alle doelgroepen binnen de vereniging. Veel kunnen we er nog niet over kwijt, maar denk hierbij aan een speciale pubquiz, een toernooi voor oud leden, (interne) tafeltennistoernooien en een kaartavond. Maar dit is zeker niet alles. Hierover word je in de komende maanden op de hoogte gehouden. In de loop van het jaar 2019 zullen ook andere activiteiten in een speciale jubileumeditie georganiseerd worden. Het belooft een spetterend jaar te worden waar we nu al naar uitzien.

Belangrijk om te vermelden dat het streven is dat aan de organisatie van de diverse activiteiten een positief saldo wordt overgehouden. Concreet doel: de aanschaf van meerdere nieuwe wedstrijdtafels.

Om al deze activiteiten op te zetten hebben wij de hulp nodig van onze leden. Komende maanden zal de jubileumcommissie verschillende personen en commissies benaderen voor steun bij de organisatie van de viering van het jubileumjaar. Zij hopen dat iedereen zijn of haar steentje bij wil dragen zodat we er samen een spectaculair jaar van kunnen maken.

Ben je hier al enthousiast van geworden en zou je graag willen helpen om dit jubileum tot een groot succes te maken? Neem dan even contact op met Marc van den Berg (marcievdberg98@gmail.com) of Gert de Man (gert.sarie@gmail.com).