Trainingsstages in de zomer

Het duurt natuurlijk nog wel een hele tijd, maar als het weer “ietsjes” warmer wordt lijkt de zomervakantie weer een stuk dichterbij te komen. Iedereen zal zeker een eigen en leuke invulling geven aan de vakantie. Even helemaal geen tafeltennis, of juist op de camping op een stenen tafel laten zien wat je tafeltennis-skills zijn, of misschien vind je het juist leuk om veel trainingsuren te maken. Dat laatste kan! Er worden in het land meerdere leuke trainingsstages aangeboden. Hier willen we er al vast een aantal noemen.

NTTB kamp “vrienden maken”
voor wie: jeugd van 12 tot en met 17 jaar
waar: Venray/Ysselsteyn
wanneer: maandag 5 augustus t/m zaterdag 10 augustus
Bij dit kamp train je twee keer per dag op je eigen niveau. Er komen spelers van landelijk B niveau tot en met beginners. Je krijgt twee keer per dag training in de zaal van Red Stars Venray en er is veel sport & spel. Je slaapt in blokhutten en in de avonden wordt er altijd iets leuks georganiseerd zoals een bosspel en wordt er afgesloten met een bonte avond.
Meer info op https://www.nttb.nl/tafeltenniskamp

Tafeltennis School Den Haag (TTSD)
voor wie: jeugd en senioren
waar: den Haag
wanneer: maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus
Leuk trainen onder perfecte omstandigheden. Dat is wat de TTSD wil aanbieden. De mogelijkheid is er om te slapen in de jeugdherberg en het trainen en eten is altijd goed verzorgd. Twee trainingen op een dag en vrij in de avonden. De eigen invulling voor de avond kan van alles zijn, zoals bowlen, zwemmen of gebruik maken van de faciliteiten in de Stayokay. Het leuke hieraan is de mix van de spelersgroep, jeugd en senioren zijn allen welkom.
Meer info op http://ttsd.eu/

Tafeltenniskamp Midden Nederland
voor wie: fanatieke jeugd van 10 tot en met 18 jaar
waar: Kockengen
wanneer: maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus
Een kamp dat voorheen door Menereis is georganiseerd. Het tafeltennisbedrijf stopte ermee, maar de begeleiding en de spelers wilden dat het per sé door zou gaan en dus gaat men onder deze naam door. Bij dit kamp ligt de nadruk op tafeltennis. Je krijgt altijd training van goede trainers en de spelers zijn lekker fanatiek. Je traint twee tot drie keer per dag en slaapt in gezellige grote slaapzalen. Het niveau is van 2e divisie tot en met 3e klasse jeugd. Vanuit SKF doen er altijd wel veel spelers mee (vorig jaar deden Ricco, Dani, Nick, Kai en Eelke hieraan mee).
Meer info op de facebookpagina van Tafeltenniskamp Midden Nederland.

Wanneer het je leuk lijkt om deel te nemen aan een trainingsstage en je wilt meer informatie hierover, dan kan je contact opnemen met Dicky de Jong. Hij is aanwezig als trainer/begeleider op deze drie stages en kan daardoor aangeven of het iets voor je is. Je kunt mailen (dicky_de_jong@hotmail.com), bellen (06-45780943) of hem gewoon een keer aanspreken als je bij SKF bent.