SKF’ers goed op voorronde NJM

Op zondag 9 oktober werden de voorronden voor de Nationale Jeugd Meerkampen gespeeld. Douwe en Romano waren hiervoor vrijgesteld vanwege hun A licentie, ook Iris en Kai hoefden niet in actie te komen. In hun categorieën waren te weinig deelnemers en ook zij zijn daardoor automatisch geplaatst voor de landelijke kwartfinale. Vijf spelers kwamen wel in actie.

De jongens junioren speelden in de zaal van Treffers in Arnhem. Namens SKF speelden Dani en Simon mee. Dani werd volgens plaatsing tweede, Simon was als derde geplaatst maar door o.a. een zege op de sterke Max Hubers (Hutaf) werd ook hij tweede. In de vervolgpoule moesten beide spelers tegen elkaar en Dani was in drie games de betere. Vervolgens werd ook Kouros Pechlivanidis (Bit.nl) in drie games verslagen. Simon verloor met 9-11 in de vijfde van deze speler. Dani is door de poulewinst geplaatst voor de landelijke ronde, Simon is tweede reserve.

Dani

In de zaal van Relax in Didam kwamen de kadetten in actie. Jasper werd zonder problemen eerste in zijn poule. Jeffrey speelde erg sterk en werd in een zware poule knap tweede. Ryan eindigde in zijn poule op de vierde plaats. Dit betekent dat ook Jasper en Jeffrey door zijn naar de volgende ronde.

Jasper

Jeffrey van Eek

Maar liefst zes spelers van SKF zullen op zondag 4 december in Assen strijden met de landelijke top, mogelijk komt reserve Simon daar nog bij. Een heel goed resultaat!