Gisteren heeft de jubileumcommissie d.m.v. het overhandigen van een cheque aan onze voorzitter het nettobedrag bekend gemaakt wat de jubileumloterij heeft opgebracht. Voordat dat gebeurde heeft de voorzitter van de jubileumcommissie, Barend Cornet, de namen bekend gemaakt van degene die de meeste loten heeft verkocht. Gert Albers, Edwin Vonk en Jeffrey Vonk hebben samen rond de 600 loten verkocht! Zij kregen een bedankje van de club.
Nadat deze kanjers bedankt waren pakte Barend de cheque erbij waar het enorme bedrag van €11.860,98 op stond. Een prachtig bedrag dat we gaan gebruiken om de douches te renoveren. Christa heeft al een offerte heeft aangevraagd, dus de eerste stap is al gemaakt.
Gina  bedankte de jubileumcommissie, de verkopers en kopers van de loten en niet te vergeten de sponsors voor hun geweldige bijdrage aan het slagen van de loterij.

De grote prijzen zijn afgelopen weken overhandigd. Zo ontving Martin van Rooijen het weekend rijden in een sportauto met overnachting in een van der Valkhotel gesponsord door Toyota van Gent. Ewout Hooijer ontving de tuintafel gesponsord door Rockwood en de barbeque ging naar Jorai Hessing en werd gesponsord door 24 Horeca.