Donderavond werden er vijf wedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld.

Gisteravond werden er vijf van de acht competitiewedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld.

In poule C stonden Timo van de Meer samen met Ben Schouten van Bentech metaal tegenover Paul Vos en Reynier Vos van Vos Occasions 2. De eerste partij ging tussen Timo en Paul. Timo wist in vier games de winst te pakken. Daarna was het de beurt aan Ben om het tegen Reynier op te nemen. En in deze partij ging Reynier er na vier games met de winst vandoor. Ook de dubbelpartij had vier games nodig om de heren Vos als winnaar aan te wijzen. In de vierde partij had Ben maar drie games nodig om Paul van zich af te schudden. De laatste partij ging gelijk op en had een vijfde game nodig om uiteindelijk de winnaar aan te wijzen. Met 11-7, 9-11, 9-11, 11-6 en 5-11 wist Reynier het laatste punt te pakken. Einduitslag Bentech metaal – Vos Occasions 2 2-3.

De tweede wedstrijd in deze poule ging tussen Andy Hof en Bertjan Geerdes van Hoenderdaal Fasteners en Bart van Manen en Allard Looyé van potlood.dev 2. In drie games wist Andy in de eerste partij van Bart te winnen. Daarna was het de beurt aan Bertjan om het tegen Allard op te nemen en won ook zijn partij in drie games. In de dubbelpartij waren de mannen van Hoenderdaal Fasteners in drie games te sterk voor Bart en Allard. In de vierde partij tussen Bertjan en Bart en in de vijfde partij tussen Andy en Allard gingen beiden punten ook in drie games naar Bertjan en Andy. Einduitslag Hoenderdaal Fasteners – potlood.dev 2 5-0. De derde wedstrijd tussen potlood.dev 1 en Petit Restaurant De Buffel is verplaatst naar de inhaalavond.

Stand Poule C: Wedstrijden: Punten:
Hoenderdaal Fasteners 3 11
Bentech Metaal 3 7
Petit Restaurant De Buffel 2 6
Vos Occcasions 2 3 6
potlood.dev 2 2 4
potlood.dev 1 1 1

In poule A namen Maickel Kosterman en en Gerian van Roekel het namens InnovaN het op tegen Pieter van den Berg en Niels Bremer van CMSI360. Als eerste stond Maickel tegenover Pieter en verloor deze partij in drie games van Pieter. In de tweede partij had Niels een vierde game nodig om de winst te pakken. De dubbelpartij ging weer in drie games naar de heren van CMSI360. In de vierde partij had Pieter ook een vierde game nodig om de winst ten koste van Gerian van InnovaN naar zich toe te trekken. De laatste partij tussen Maickel en Niels ging gelijk op maar met de gamestanden 11-7, 10-12, 11-9, 8-11 en 8-11 ging de winst nipt naar Niels. Einduitslag InnovaN – CMSI360 0-5. De wedstrijd tussen Sassenus Packaging en Wim van Dam Sierbestratingen is verplaatst naar de inhaalavond.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 2 8
Vos Occasions 1 2 7
Sassenus Packaging 2 6
Wim van Dam Sierbestratingen 1 2
InnovaN 3 2

 

in poule B stond als eerste Joop Spijker en Maurits van de Loo namens NU’91 aan de tafel tegenover Adriaan Hakkert en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de eerste partij stond Joop tegenover Adriaan en Adriaan wist in vier games Joop te verslaan. In de tweede partij had Maurits maar drie games nodig om Ton van zich af te schudden. De dubbelpartij werd in vier games beslist in het voordeel van de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de vierde partij ging de winst wederom in vier games naar Adriaan ten koste van Maurits. De laatste partij tussen Joop en Ton besliste Joop in drie games en pakte het laatste winstpunt voor NU’91. Einduitslag NU’91 – Autobedrijf Jacco de Gooijer 2-3.

De tweede partij ging tussen Kippaleis met Martin Verzijl en Wim Verzijl die het op moesten nemen tegen Bert Blankestijn en Jan van der Staaij van Scheerder. Martin beet het spits af tegen Bert en verloor deze partij in drie games van Bert. Daarna nam Wim het op tegen Jan en wist hij eenvoudig de winst in drie games naar zich toe te trekken. De dubbelpartij werd pas na vijf games beslist in het voordeel van Bert en Jan met de gamestanden 11-8, 5-11, 13-11, 8-11 en 10-12. De vierde partij tussen Wim en Bert was ook heel spannend, want ondanks dat Bert met 2-0 in games voor kwam kon je in de vijfde game goed door de zaal horen dat de winst met 11-6 uit Bert z’n handen glipte. De laatste partij tussen Martin en Jan werd na drie games in het voordeel van Martin beslist. Einduitslag Kippaleis – Scheerder 3-2.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Scheerder 3 10
Robberse IT Services 2 9
De Kantoorspecialist 2 5
A.G. Transport 2 5
Kippaleis 2 5
NU’91 2 3
Autobedrijf Jacco de Gooijer 3 3

Wij wensen jullie een fijn weekend toe en hopen jullie volgende week weer allemaal te zien!