Nog één competitieronde te gaan!

Donderdagavond werd een volledig programma afgewerkt.

Twee wedstrijden in poule B en C en drie wedstrijden in poule A.

In poule B stond het team van Scheerder bestaande uit Bert Blankestijn en Jan van der Staaij tegenover de heren namens Kippaleis Wim Verzijl en Bert Admiraal. De eerste partij tussen Bert en Wim had een derde game nodig om een winnaar aan te wijzen. Bert tok met 21-17 aan het langste eind. De tweede partij ging tussen Jan en Bert Admiraal. Bert had twee games nodig om het tweede punt binnen te halen. Ook de dubbelpartij werd in twee games door de mannen van Kippaleis beslist. De vierde partij tussen Jan en Wim ging wederom in twee games naar Wim namens Kippaleis. De laatste partij stonden de twee Berten tegenover elkaar. Ondanks dat Bert Blankestijn goed partij bood, wist Bert Admiraal het vierde winstpunt in twee games binnen te slepen. Einduitslag Scheerder Kippaleis 1-4. De andere wedstrijd ging tussen MostWantIT 2 en Petit Restaurant De Buffel. Allard Looyé van MostWantIT 2 begon de eerste partij tegen Winston van Manen. Winston winst in twee games te winnen. De volgende partij ging tussen Jelle van der Coelen en Bart van Manen namens MostWantIT 2. Ook deze partij werd in twee games door Jelle beslist. De mannen van Petit Restaurant De Buffel waren goed op dreef en wonnen ook de dubbelpartij in twee games. De vierde partij tussen Bart en Winston ging ook in twee games de winst naar Winston. De laatste partij tussen Allard en Jelle wist Allard de eer voor MostWantIT 2 hoog te houden, door in drie games de winst te pakken. Einduitslag MostWantIT 2 Petit Restaurant De Buffel 1-4. De koploper in poule B blijft Kippaleis.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 7 28
Goudreinet & De Koopman 1 7 22
Scheerder 7 19
Petit restaurant De Buffel 8 16
MostWantIT 2 7 5

In poule C stonden de wedstrijden De Kantoorspecialist tegen Goudreinet & De Koopman 2 en Vakgarage van Middelkoop tegen MostWantIT 1 op het programma. Voor De Kantoorspecialist kwamen Bernard Sligtenhorst en Rick Henzen in actie tegen Bas Slotboom en Greet Roseboom namens Goudreinet & De Koopman 2. In de eerste partij moest Bernard het opnemen tegen Bas. De winst ging in twee games naar Bas toe. De tweede partij tussen Rick en Greet werd ook in twee games beslist in het voordeel van Rick. De dubbelpartij werd wederom in twee games beslit in het voordeel van Bernard en Rick. In de vierde partij stonden Rick en Bas aan de tafel. Ook met Rick had Bas maar twee games nodig om hem te verslaan. De laatste partij ging tussen Bernard en Greet. Deze laatste partij werd ook in twee games beslist in het voordeel van Bernard. Einduitslag De Kantoorspecialist-Goudreunet & De Koopman 2 3-2. Voor Vakgarage Middelkoop kwamen florina Scholten en Adri van Dorp in actie tegen Conny van Binsbergen en Dily Rosendaal van MostWantIT 1. Florian begon in de eerste partij tegen Conny en met de gamestanden 21-16 en 22-20 erd Florian door Coony goed aan het werk gezet om de winst te pakken. De tweede partij tussen Adri en Dily had Adri een derde game nodig om de winst nipt te pakken met de gamestand 21-19! In de dubbelpartij ging de winst naar de dames van MostWantIT 1 in twee games. De vierde partij winst Conny in twee games om te zetten in winst. De laatste partij tussen Florian en Dily werd ook in twee games door Florian beslist met de gamestanden 21-15 en 21-19. Hierdoor kwam de einduitslag op 3-2 in het voordeel van Vakgarage Van Middelkoop. De nieuwe koploper in poule C is De Kantoorspecialist.

Stand: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 5 18
Autobedrijf Jacco de Gooijer 6 18
Vakgarage van Middelkoop 7 17
Goudreinet & De Koopman 2 6 14
MostWantIT 1 6 8

In poule A stonden de wedstrijden Vos Occasions-Sassenus Packaging, Team SKF-Van Braak Accountants en CMSI360-Wim van Dam Sierbestratingen op het wedstrijdformulier. Diederik en Wilbert Vos namen het op tegen Marc Sassenus en Diederik Blok. Diederik stond in de eerste partij tegenover Marc en won in twee games van Marc. Daarna wist Diederik op zijn beurt in twee games te winnen van Wilbert. De dubbelpartij ging in twee games naar de heren van Vos Occasions met een eerste gamestand van 22-20! De eerste twee games gaf geen winnaar tussen Wilbert en Marc. Een derde spannende game 23-25!!!!! eindigde in het voordeel van Marc. n de laatste partij had Diederik Vos twee games nodig om Diederik Blok van zich af te schudden. Einduitslag 3-2 voor Vos Occasions. In de tweede wedstrijd kwamen Maurits van de Loo en Kevin van de Lustgraaf namens Van Braak Accountants in actie tegen Gerry-Ellen Blankestijn en Jeffrey Vonk namens Team SKF. De eerste partij ging tussen Gerry-Ellen en Maurits. Gerry-Ellen wist in twee games met de standen 21-15 en 21-16 het eerste winstpunt voor Team SKF te pakken. De tweede partij tussen Jeffrey en Kevin werd ook in twee games beslist in het voordeel van Jeffrey. De dubbelpartij ging in twee games nipt naar Team SKF met de standen 21-11 en 23-21. In de vierde partij stonden Gerry-Ellen en Kevin tegenover elkaar. Gerry-Ellen wist het Kevin knap lastig te maken, zodat er een derde game aan te pas moest komen om de winnaar aan te wijzen. Helaas verloor Gerry-Ellen strijdig met vier punten verschil 17-21! Einduitslag 4-1 winst voor Team SKF. De laatste partij in deze poule startte Erik Verzijl namens CMSI360 tegen Jan van Manen namens Wim van Dam Sierbestratingen. In twee games wist Erik deze partij te winnen. De tweede partij ging tussen Niels Bremer van CMSI360 en Sjon Willemsen. De heren hielden elkaar goed in evenwicht, waardoor er een derde games de beslissing moest geven. Met de standen 17-21, 21-19 en 22-20 trok Niels nipt aan het langste eind. Ook de dubbelpartij ging in twee games naar de mannen van CMSI360. De vierde partij tussen Niels en Jan werd ook in drie games beslist. Met 15-21 wist Jan het eerste punt binnen te halen. De laatste partij ging in twee spannende games naar Erik. Met de standen 21-16 en 23-21 was de winst Sjon niet gegund. Einduitslag in voordeel van CMSI 4-1. De nieuwe koploper in poule A is Team SKF.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 9 36
CMSI360 8 32
Vos Occasions 7 14
Van Braak Accountants 7 12
Wim van Dam Sierbestratingen 7 11
Sassenus Packaging 8 10

Wij wensen jullie allen een mooie hemelvaartsdag en zien jullie allemaal weer donderdagavond 2 juni aanstaande.

!!!!!Wil je aan het eindtoernooi meedoen, geef je dan zo spoedig mogelijk op in verband met het maken van de indeling!!!!!