Het wordt steeds spannender in bedrijvencompetitie!

Naarmate de competitie verstrijkt, wordt het steeds spannender welke teams er kampioen gaan worden.

In poule A werd één wedstrijd gespeeld tussen Van Braak Accountants en Sassenus Packaging. Maurits beet voor Van Braak Accountants het spits af tegen Diederik van Sassenus Packaging. Diederik was in twee games 17-21 en 16-21 te sterk voor Maurits. De tweede wedstrijd ging tussen Kevin voor Van Braak Accountants en Marc van Sassenus Packaging. Kevin wist ook in twee games 21-19 en 21-15 het eerste winstpunt van deze avond binnen te slepen. De dubbelpartij moest door een derde game de winnaar aanwijzen. Diederik en Marc  wonnen uiteindelijk met de standen 21-17 12-21 en 18-21. De vierde partij tussen Kevin en Diederik ging ondanks een spannende eerste game 22-24 toch in twee games het punt naar Diederik. De laatste wedstrijd tussen Maurits en Marc ging in twee games naar Maurits. Einduitslag -2-3 in het voordeel van Sassenus Packaging.

Koploper blijft Sassenus Packaging

         

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 6 21
Wim van Dam Sierbestratingen 5 16
Van Braak Accountants 6 14
Vos Occasions 3 12
Kippaleis 6 2

In poule B werden twee wedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd ging tussen Marcel en Jelle voor Petit Restaurant De Buffel en Jan en Bert namens Scheerder. Marcel moest de eerste partij in drie games de winst aan Jan laten. 21-17, 16-21 en 12-21 waren de uitslagen in deze partij. Daarna mmoest Jelle het opnemen tegen Bert. In twee games wist Bert ook het tweede winstpunt te pakken. De dubbelpartij ging in twee games van 11-21 ook naar Jan en Bert. De op één na laatste partij ging tussen Jelle en Jan. Met twee games 21-15 pakte Jelle het eerste winstpunt voor zijn team. De laatste wedstrijd ging tussen twee leeftijdsgenoten, maar Bert maakte korte metten met Marcel door in twee games 10-21 en 2-21 te winnen. 1-4 was de eindstand in het voordeel van Scheerder. De andere wedstrijd ging tussen de mannen van MostWantIT 2 en De Goudreinet & De Koopman 1. Joop en Marnix waren oppermachtig deze avond en pakte de volle winst in deze vijf partijen allen in twee games. Oftewel einduitslag 0-5 in het voor deel van De Goudreinet & De Koopman 1.

Koploper blijft De Goudreinet & De Koopman 1

         

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 7 28
Scheerder 7 23
Petit Restaurant De Buffel 7 13
MostWantIT 2 7 7

In poule C werden ook twee wedstrijden gespeeld. De Kantoorspecialist moest het tegen MostWantIT 1 opnemen. De eerste partij tussen Dily en Bernard ging in drie games naar Bernard toe. Rick pakte tegen Conny in twee games ook het tweede punt voor De Kantoorspecialist. De dubbelpartij ging wederom in twee naar Rick en Bernard. Bernhard had het in de vierde partij tegen Conny niet gemakkelijk. Hij moest alles uit de kast halen om in twee games 18-21 en 21-23 het punt binnen te slepen. De laatste partij tussen Dily en Rick wist Dily de eer hoog te houden voor MostWantIt 1 om in drie games te winnen. Uitslag MostWantIT 1 – De Kantoorspecialist 1-4. In de tweede wedstrijd stonden Anne wn Ton namens Autobedrijf Jacco de Gooijer tegenover Wil en Bas van De Goudreinet & De Koopman 2. Alle partijen werden in 2 games omgezet in winst. Bas was weer fenominaal en won zowel van Ton als van Anne de enkelpartij. Helaas moest Wil in de enkelspelen de punten aan Anne en Ton laten. Maar Wil beet zich vast in de dubbelpartij en dat leverde winst op. Kortom einduitslag 2-3 winst voor De Goudreinet & De Koopman 2.

Koploper blijft De Kantoorspecialist

         

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 5 18
Autobedrijf de Gooijer 5 15
Most WantIT 1 6 15
Vakgarage van Middelkoop 4 8
De Goudreinet & De Koopman 2 4 7

En de derde helft was ook héél gezellig.

         

Fijn weekend allemaal en tot volgende week donderdagavond.

P.S. Vergeet niet je QR code mee te nemen!!!