Geslaagd eerste toernooi na Lock down

Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk weer eens een toernooi spelen bij SKF. Maar liefst 27 enthousiaste deelnemers hebben ervoor gezorgd dat het een topdag werd. De spelers werden verdeeld over drie klassen, waarbij ze op hun eigen niveau konden strijden voor de bierpakketten. Plezier stond bovenaan, maar er werd ook zeker fanatiek gestreden.
De finale van de C-poule was een onderonsje tussen twee veteranen van de stamtafel, Gert de Man en Hennie Middelhoven. Helaas kon Hennie de finale niet meer spelen, waardoor Gert als nummer 1 van de C-poule de boeken ingaat. Beide mannen gingen aan het eind van de dag met een mooi bierpakket huiswaarts.
In de B-poule ging de finale tussen een nieuwe SKF-er, Peter van Iwaarden, en good old Marc van den Berg. Peter komt vanaf september het eerste herenteam versterken en liet meteen zien dat hij een finale kan winnen. Weliswaar niet in de hoogste klasse maar desondanks een knappe prestatie. Marc ging ondanks zijn tweede plaats ook met een bierprijs aan de haal.
In de A-poule wist Brenda Vonk verrassend een finaleplaats te bemachtigen, nadat ze al zes wedstrijden had gespeeld. Fysiek zit het dus nog wel goed. Haar tegenstander was Dicky de Jong, die een vlekkeloos toernooi afrondde met winst in de finale.
Na afloop werd er ruimschoots gebruik gemaakt van de nieuwe tap met Hertog-Jan bier. Samen eten, drinken en voetbal kijken zorgden voor een prachtige afsluiting van een fantastische dag!
Winnaars gefeliciteerd, organisatie bedankt!