Game11 TN Open toernooi komt er weer aan!

Op 6 (senioren) en 7 (jeugd) mei 2023 staat de Game11 TN Open weer op het programma.
Voor de jeugd een mooie kans om nog wat extra wedstrijden te spelen ter voorbereiding op de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (13/14 mei). Het toernooi wordt gespeeld bij Tafeltennis Nijmegen (Luciaweg 9, 6523 NK Nijmegen) en start beide dagen om 10.00 uur.
De toernooiopbouw gaat via het Swiss-systeem. Voor de gene die hier niet bekend mee zijn zie hier een duidelijke uitleg.
Dit jaar passen we het toernooi iets aan. Je start in een poule van 3 spelers met alle niveaus door elkaar. Deze 2 wedstrijden speel je best of 3 games. Wanneer je 1ste wordt in de poule kom je in klasse A, De 2de plek strijd in klasse B en de 3de plaats gaat verder in klasse C. Dit blijft je klasse voor de rest van de dag, zo speel je dus daarna tegen je eigen niveau.
In je eigen klassen speel je 5 rondes (best of 5 games), waarna vervolgens de halve en finale wedstrijden gespeeld gaan worden. De nummers 1-2-3 ontvangen een prijs + een cadeaubon van Game11-Butterfly Nederland.
Afsluitend van het senioren toernooi op zaterdag is er een mogelijkheid om gezamenlijk te
eten en organiseren we een pubquiz. De info hierover volgt later.
Hieronder vind je de links om je aan te melden. De betaling voor het toernooi van € 7,50 kan middels pin of contant op de dag van het toernooi voldaan worden.

Senioren: Aanmeldformulier Senioren
Jeugd: Aanmeldformulier Jeugd

Inschrijven kan tot en met 1 mei. We hopen op jullie deelname!