Donderdagavond werd de 4e ronde van de bedrijvencompetitie gespeeld!

Donderdagavond stonden er acht wedstrijden op het programma van de bedrijvencompetitie. Dit waren twee wedstrijden in poule A en drie wedstrijden in poule B en C.

In poule A stonden Edwin Vonk samen met Erik Verzijl van Sassenus Packaging tegenover Diederick Vos en Jeffrey Vonk uitkomend voor Vos Occasions 1. Edwin en Diederick waren aan elkaar gewaagd, want de winnaar was pas na vijf games bekend. Diederick trok met 12-10, 11-8, 10-12, 8-11 en 8-11 nipt de winst naar zich toe. Daarna was het de beurt aan Erik om het tegen Jeffrey op te nemen. Ook deze partij ging in de eerste drie games gelijk op met 11-13, 11-8 en 13-11. De vierde game ging met 11-5 ook naar Erik waardoor Erik er met de winst vandoor ging. In de dubbelpartij trokken de heren van Sassenus Packaging in vijf games aan het langste eind. In de vierde partij had Erik maar drie games nodig om van Diederick te winnen. De laatste partij tussen vader en zoon Vonk ging in drie games naar de jongste van de twee. Einduitslag Sassenus Packaging – Vos Occasions 1 3-2. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Jan van Manen samen met Jeffrey van Eek uitkomend voor Wim van Dam Sierbestratingen en Niels Bremer en Pieter van den Berg die CMSI360 vertegenwoordigen. De eerste partij tussen Jan en Niels werd in vier games in het voordeel van Niels beslist. Daarna had Pieter in de tweede partij drie games nodig om ten koste van Jeffrey het tweede winstpunt te pakken voor CMSI360. Ook in de dubbelpartij hadden de mannen van CMSI360 drie games nodig om de winst te pakken. De vierde partij ging echt gelijk op met de gamestanden 9-11, 11-9, 11-9 en 9-11 moest een vijfde game de beslissen geven. In deze beslissende game trok Jeffrey met 11-8 aan het langste eind. De laatste partij tussen Jan en Pieter trok Pieter in drie games naar zich toe. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen – CMSI360 1-4.

         

         

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 3 12
Sassenus Packaging 3 9
Vos Occasions 1 3 9
Wim van Dam Sierbestratingen 2 3
InnovaN 3 2

In poule B waren Jan van Middendorp en Sander Nuis van A.G. Transport aanwezig en namen het op tegen Maurits van de Loo en Joop Spijker van NU’91. Jan beet het spits af tegen Maurits en verloor in drie games met 0-11, 4-11 en 7-11 van Maurits. Sander stond in de tweede partij tegenover Joop en wist knap met 11-6, 11-5 en 11-3 van Joop te winnen. De dubbelpartij ging er spannend aan toe en had zelfs een vijfde game nodig. Met de gamestanden 8-11, 11-9, 7-11 11-9 en 11-7 wisten de heren van A.G. Transport het winstpunt binnen te slepen. De vierde partij tussen Sander en Maurits ging vrij gemakkelijk in drie games naar Maurits. De laatste partij had een vierde game nodig en daarin wist Joop de winst te koste van Jan naar zich toe te trekken. Einduitslag A.G. Transport – NU’91 2-3. De tweede wedstrijd ging tussen Rein Kreeft samen met Ton Snijders namens Autobedrijf Jacco de Gooijer en Wim Verzijl en Gina Veerman van Kippaleis. Rein startte als eerste tegen Wim en verloor deze partij in drie games met 7-11, 1-11 en 5-11. Daarna kwam Ton in actie tegen Gina waarin de eerste twee games met 4-11 en 7-11 naar Gina ging. Ondanks goede tegenstand wist Ton er nipt geen vierde game uit te slepen, want hij verloor de derde game nipt met 11-13 van Gina. Ook de dubbelpartij was appeltje eitje voor Wim en Gina want ook deze partij wonnen zij in drie games. In de vierde partij was Wim nog een maatje te groot voor Ton en won deze partij dan ook in drie games met 4-11, 8-11 en 6-11. De laatste partij tussen Rein en Gina was een spannende partij want hier moest een vijfde game aan te pas komen. Uiteindelijk wist Gina met 11-6, 5-11, 8-11, 13-11 en 9-11 van Rein te winnen. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer – Kippaleis 0-5. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen Gerry Ellen Blankestijn samen met haar vader Bert Blankestijn uitkomend voor Scheerder tegen Corné Marchal en Richard Robberse van Robberse IT Services. Gerry Ellen had het ondanks wist in drie games niet gemakkelijk tegen Corné, want de tweede game ging pas na een gamestand van 15-13 toch nipt naar Gerry Ellen. In de tweede partij had Richard een vierde game nodig om Bert van zich af te schudden met als vierde gamestand 9-11. Ook de dubbelpartij kende een spannende derde game maar ging toch uiteindelijk ook met 16-14 naar de Blankestijntjes! De vierde partij ging tussen Bert en Corné waarin Corné weinig moeite had om de winst te pakken. In de laatste partij wist Richard de tweede game van Gerry Ellen te winnen. Maar Gerry Ellen gaf in de derde game wat gas bij en won deze game vrij eenvoudig met 11-2. Ook de vierde game wist zij met 11-7 te winnen, waardoor Gerry Ellen er in deze partij met de winst vandoor ging. Einduitslag Scheerder – Robberse IT Services 3-2.

         

         

         

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Scheerder 4 13
Robberse IT Services 3 11
Kippaleis 3 10
A.G. Transport 3 7
NU’91 3 6
De Kantoorspecialist 2 5
Autobedrijf Jacco de Gooijer 4 3

In poule C nam Bentech Metaal met Ben Schouten en Timo van de Meer het op tegen Bart van Manen en Allard Looyé van potlood.dev 2. Ben kwam goed uit de startblokken en won in drie games als eerste van Bart. De tweede partij had vier games nodig om de winnaar aan te wijzen want Timo en Allard waren wel aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wist Allard met 8-11 9-11, 11-7 en 6-11 de winst te pakken. De dubbelpartij werd door Ben en Timo in drie games in winst omgezet. In de vierde partij moest Timo deze avond ook z’n meerdere erkennen in Bart die in drie games wist te winnen. De laatste partij tussen Ben en Allard besliste Ben in drie games ook in het voordeel van Bentech metaal. Einduitslag Bentech metaal – potlood.dev 2 3-2. De tweede wedstrijd ging tussen de broers Reijnier en Paul Vos van Vos Occasions 2 en Jelle van der Coelen en Winston van Manen die Petit Restaurant De Buffel vertegenwoordigen. Reijnier stond als eerste tegenover Jelle en won deze partij in drie games met 11-6 11-7 en 12-1. Daarna was het de beurt aan Paul om het tegen Winston op te nemen. Deze partij werd in drie games met 7-11 7-11 en 9-11 door Winston gewonnen. In de dubbelpartij hadden de mannen van Petit Restaurant De Buffel vier games nodig om de winst naar zich toe te trekken met een spannende vierde game 12-14! In de vierde partij wist Jelle in drie games van Paul te winnen. De laatste partij tussen Reijnier en Winston werd door Winston in vier games beslist. Einduitslag Vos Occasions 2 – Petit Restaurant De Buffel 1-4. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen de dames Conny van Binsbergen en Trude de Groot van potlood.dev 2 en Jan geerdes en Sjan Landwaart van Hoenderdaal Fasteners. Conny begon tegen Jan en Jan ging in vier games 8-11, 7-11, 11-9 en 8-11 met de winst er vandoor. Daarna was het de beurt aan Trude om het tegen Sjan op nemen en verloor deze partij in drie games. In de dubbelpartij wisten de dames de mannen van Hoenderdaal Fasteners knap lastig te maken, want de heren hadden vijf games nodig om uiteindelijk met 11-4 10-12, 12-10 3-11 en 8-11 de winst naar zich toe te trekken. De vierde partij tussen Trude en Jan wist Trude zich na vier games winnaar van deze partij te mogen noemen. Zij won namelijk met de gamestanden 11-7, 13-11, 6-11 en 11-6. De laatste partij tussen Conny en Sjan ging in drie games naar Sjan toe. Einduitslag potlood.dev 1 – Hoenderdaal Fasteners 1-4.

          

         

         

Stand Poule C: Wedstrijden: Punten:
Hoenderdaal Fasteners 4 15
Petit Restaurant De Buffel 3 10
Bentech Metaal 4 10
Vos Occcasions 2 4 7
potlood.dev 2 3 6
potlood.dev 1 2 2

Wij wensen jullie een fijn weekend toe.

Tot volgende week allemaal.