Fysiotherapie Scheepjeshof/SKF dames 1 heeft team voor 2019-2020 rond

Met trots kunnen we melden dat het damesteam voor de komende competitie nu al is rondgemaakt. Het damesteam wordt wederom gecoacht door Rinie Kling die deze rol graag nog een jaar op zich wil nemen. Naast de al eerder gemelde versterking van Jacintha de Hoop keert ook Annewyke Appels terug in de Veenendaalse hoofdmacht.

Het was alweer bijna zeven jaar geleden dat Annewyke haar kunsten in Veenendaal vertoonde. Na vijf en een half jaar voor SKF te zijn uitgekomen koos zij ervoor om dichterbij huis te gaan spelen en terug te keren bij Tafeltennis Zwolle. De afgelopen twee seizoenen kwam ze naast de herencompetitie ook uit in de damescompetitie, in de Eredivisie was ze speelster van TTV Lybrae Heerlen. Annewyke heeft alweer een keer meegetraind en het voelde meteen vertrouwd. Welkom terug, en we gaan zeker genieten van je fantastische inzet en speelstijl.

Het vertrek van Sharon Janssen en Heleen Hop en de in het begin van het seizoen beperkte inzetbaarheid van Carla Nouwen is nu meer dan prima opgevangen. Fysiotherapie Scheepjeshof/SKF dames 1 haalde voor het eerst sinds jaren niet de play-offs van de eredivisie en met deze versterkte selectie lijkt een terugkeer in de top van Nederland weer haalbaar.