Finale NJM aankomend weekend

Komende zaterdag en zondag komt de landelijke jeugdtop in actie. Nadat er door het jaar heen een aantal voorronden zijn gespeeld, is dit weekend de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen. In alle categorieën verschijnen de 12 beste jeugdspelers van Nederland achter de tafel en verdeeld over twee dagen zullen ze 11 wedstrijden spelen. Traditiegetrouw veel spanning en mooi tafeltennis.

SKF is sterk vertegenwoordigd, maar liefst drie spelers zullen de strijd aan gaan. Bij de meisjes junioren hoopt Sharon Janssen hoog te kunnen eindigen. Een speelster lijkt duidelijk te sterk voor de rest, maar daaronder wordt een zeer spannende strijd verwacht tussen een grote groep meisjes die gelijkwaardig zijn. Met de goede vorm van Sharon en mogelijk een beetje geluk moet er heel wat mogelijk zijn. O ja, en het is op fietsafstand voor haar, dus misschien is er wel sprake van thuisvoordeel!

sharonjansen5

Iris Leskens gaat de strijd aan bij de meisjes welpen. Ook hier wordt veel spanning verwacht, drie jonge meiden steken wat boven de rest uit maar kunnen onderling van elkaar winnen. Maar goed, ook de andere meisjes welpen kunnen er wat van, dus zeker ook daar de concentratie bewaren en knallen! Iris heeft met hard werken het afgelopen jaar veel geleerd, nu alles maar toepassen!

Iris

Ricco Gerritsen was niet direct geplaatst, maar door een afmelding mocht hij zich als reserve alsnog opmaken voor een sportief weekendje in Limburg. Alle elf tegenstanders staan hoger dan Ricco op de ranglijst, maar sinds de komst naar SKF heeft Ricco zeer grote stappen gemaakt. Doel is goed meekomen, nog meer leren en zorgen voor mogelijk wat individuele succesjes.

Ricco

De coaching is beide dagen in handen van Rinie Kling, Jeffrey Vonk en Dicky de Jong.

Mocht je willen komen kijken, het adres is: Sportcentrum “De Heuf”, Wilhelminastraat 44, 5981 XW Panningen. De uitslagen zijn ook te volgen op http://nttb.toernooi.nl

Allen heel veel succes gewenst!