Een drukke inhaalavond in de bedrijvencompetitie

De eerste inhaalavond:

Op de eerste inhaalavond van de bedrijvencompetitie stonden er 6 wedstrijden op het programma en één wedstrijd die moest worden uitgespeeld. In poule A waren dit drie wedstrijden in poule B één inhaalwedstrijd en één wedstrijd die uitgespeeld moest worden. En ik poule C stonden er twee wedstrijden om in te halen, waarvan één wedstrijd verplaatst moest worden naar de tweede inhaalavond op 2 december aanstaande.

Om 20:00 uur gingen in poule A Kippaleis tegen Sassenus Packaging van start. Jean-Paul wist beiden enkelpartijen tegen Martin en Wim om te zetten in winst. Beiden werden in twee games beslist. Diederik had voor Martin twee games nodig om de winst te pakken, maar tegen Wim was er een spannende derde game nodig om de winst met een eindstand 20-22 naar zicht toe te trekken. Ook de dubbelpartij konden de mannen van Kippaleis niet omzetten in winst. Eindstand 0-5 in het voordeel van Sassenus Packaging. De tweede wedstrijd tussen Sassenus Packaging en Wim van Dam Sierbestratingen begon in zaal twee om 20:45 uur. Marc moest zijn meerdere erkennen in Sjon die in twee games het eerste punt pakte. De tweede wedstrijd tussen Diederik en Jan werd in drie games in het voordeel van Jan beslist. Ook in de dubbelpartij ging het punt naar Sjon en Jan. Daarna wist Diederik het eerste punt ten kostte van Sjon voor Sassenus in de wacht te slepen. De laatste partij tussen Marc en Jan ging wederom de winst naar Jan. Kortom eindstand 1-4 in het voordeel van Wim van Dam sierbestratingen. De laatste inhaalwedstrijd in poule A ging tussen Van Braak Accountants en Vos Occasions. Diederik en Jeffrey waren in alle partijen de sterkste en wonnen alle partijen in twee games. Uitslag 0-5 in het voordeel van Vos Occasions.

Koploper in poule A blijft Sassenus Packaging

Stand: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 5 18
Wim van Dam Sierbestratingen 4 16
Vos Occasions 2 7
Van Braak Accountants 4 7
Kippaleis 5 2

In poule B was er één inhaalwedstrijd tussen Petit Restaurant De Buffel en De Goudreinet & De Koopman 1. Winston startte tegen Joop en had drie games nodig om Joop te verslaan. De tweede partij tussen Jelle en Marnix ging in twee games naar Marnix. Ook de dubbelpartij werd gewonnen door de mannen van De Goudreinet & De Koopman 1. Jelle moest in z’n tweede enkelpartij ook het onderspit delven voor Joop. Maar in de vijfde en laatste partij liet Winston niet het kaas van brood eten en sleepte in drie games het enigste punt binnen voor Petit Restaurant De Buffel. Hierdoor kwam de einduitslag op 1-4 in het voordeel van De Goudreinet & De Koopman 1. De andere wedstrijd die bij een stand van 2-0 in het voordeel van Scheerder tegen Petit Restaurant De Buffel moest verder worden uitgespeeld. Ondanks dat het wedstrijdformulier op een of andere manier niet bij de overige wedstrijdformulieren lag kan er van deze vervolgpartijen geen gamestanden worden vermeld. Maar na een appje richting Jelle kunnen wij wel de eindstand bekend maken. Die is namelijk 5-0 in het voordeel van Scheerder geworden.

Koploper in poule B blijf De Goudreinet & De Koopman 1

Stand: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 5 19
Scheerder 5 18
Petit Restaurant De Buffel 5 9
Bakker Bart 5 5

Tenslotte in poule C werd de wedstrijd tussen Autobedrijf Jacco de Gooijer tegen MostWantIt ingehaald. Sjan stond in de eerste partij tegenover GertJan en won in twee games. Daarna stond dily tegenover Ton en zij moest in drie games uiteindelijk het punt aan Ton laten. De dubbelpartij ging in twee games naar GertJan en Dily. In de vierde partij moest Ton in twee games 12-21 en 12-21 het winstpunt aan GertJan laten. De laatste partij tussen Sjan en Dily ging in twee games naar Sjan. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Koploper in poule C blijft De Kantoorspecialist

Stand: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 4 14
Autobedrijf de Gooijer 4 13
Most WantIT 4 8
Vakgarage van Middelkoop 3 6
De Goudreinet & De Koopman 2 3 4

Belangrijke mededeling voor iedereen:

Wedstrijdformulieren graag compleet ingevuld aan het einde van de wedstrijd bij ons inleveren. Alvast Bedankt!

Verder wensen wij jullie allemaal een fijne herfstvakantie toe en zien jullie graag weer donderdagavond 28 oktober bij de voortzetting van de competitie.