Donderdagavond werden 3 van de 4 in te halen wedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld.

Gisteravond stonden er vier inhaalwedstrijden  gepland. Eén wedstijd is doorgeschoven naar de tweede inhaalavond.

In poule A werd de wedstrijd tussen Sassenus Packaging en Van Braak Accountants ingehaald. Diederik Blok namens Sassenus Packaging en Mark Westerink beten het spits af. Mark had drie games nodig om nipt het eerste punt binnen te halen met een derde gamestand 19-21 voor Van Braak Accountants. In de tweede partij tussen Marc Sassenus en Kevin van de Lustgraaf ging in twee spannende games 20-22 en 19-21 de winst naar Kevin. De dubbelpartij had wederom drie games nodig om de winnaar te bepalen. Ook dit punt ging naar de mannen van Van Braak Accountants. In de vierde partij was Mark in twee games ook te sterk voor Marc. Hetzelfde gold ook voor de laatste partij tussen Diederik en Kevin. Met een spannende tweede game 20-22 pakte Kevin ook dit winstpunt. Kortom, de mannen van Sassenus Packaging waren deze avond niet opgewassen tegen Mark en Kevin. Einduitslag 0-5 in het voordeel van Van Braak Accountants.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 5 20
CMSI360 4 18
Van Braak Accountants 5 10
Vos Occasions 5 10
Wim van Dam Sierbestratingen 4 8
Sassenus Packaging 5 4

In poule B moest de wedstrijd tussen Petit Restaurant De Buffel en Goudreinet & De Koopman 1 worden ingehaald. In de eerste partij nam Jelle van der Coelen het voor Petit Restaurant De Buffel op tegen Joop Spijker die Goudreinet & De Koopman 1 vertegenwoordigde. In twee games pakte Joop het eerste winstpunt. De tweede partij Moest Winston van Manen het opnemen tegen Eveline Roseboom van Goudreinet & De Koopman 1. Winston wist in twee games beiden 21-17 het tweede punt veilig te stellen. De dubbelpartij was een nek aan nek race maar werd in twee games van 22-20 beslist in het voordeel van Jelle en Winston. In de op één na laatste partij waren ook maar twee games nodig om Joop als winnaar aan te wijzen ten kosten van Winston. De laatste partij tussen Jelle en Eveline liet Eveline niet het kaas van haar brood eten. In twee games versloeg zij Jelle en pakte het derde winstpunt voor Goudreinet & De Koopman 1. Einduitslag 2-3 winst voor Goudreinet & De Koopman 1.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 4 17
Petit restaurant De Buffel 4 10
Scheerder 4 10
Goudreinet & De Koopman 1 4 9
MostWantIT 2 4 4

In poule C werd de wedstrijd tussen Goudreinet & De Koopman 2 tegen Autobedrijf Jacco de Gooijer ingehaald. De eerste partij tussen Bas Slotboom van Goudreinet & De Koopman 2 en Sjan Landmaart ging de winst met de gamestanden 21-15, 15-21 en 21-9 naar Bas toe. De tweede partij tussen Wil Ditewig en Ton Snijders ging in twee games naar Ton. De dubbelpartij ging de winst ook in twee games naar de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de vierde partij stond Wil tegenover Sjan en ging het winstpunt in twee games naar Sjan. De laatste partij tussen Bas en Ton, moest ton z’n meerdere erkennen in Bas en verloor in twee games het laatste punt wat op het spel stond. Al met al werd de einduitslag 2-3 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Autobedrijf Jacco de Gooijer 4 15
De Kantoorspecialist 3 11
Goudreinet & De Koopman 2 3 10
Vakgarage van Middelkoop 4 8
MostWantIT 1 4 1

Volgende week donderdagavond start de tweede helft van de bedrijvencompetitie en staan er weer zeven wedstrijden op het programma.

Wij wensen jullie allemaal fijne paasdagen toe en zien jullie weer aanstaande donderdagavond.

Tot dan.