Donderdagavond werd de 6e ronde van de bedrijvencompetitie gespeeld.

Op deze donderdagavond stonden in poule C MostWantIT 1 tegenover Goudreinet & De Koopman 2 en MostWantIT 2 tegenover A.G. Transport B.V.. Namens MostWantIT 1 speelden Dily Rosendaal en Conny van Binsbergen tegen Bas Slotboom en Wil Ditewig namens Goudreinet & De Koopman 2. Dily nam het als eerste tegen Bas op maar in twee games verloor Dily deze partij. De tweede partij tussen Conny en Wil werd ook in twee games beslist door Conny met 21-12 en 21-8. De dubbelpartij werd wederom in twee spannende games met 15-21 en 19-21 gewonnen door Bas en Wil. De vierde partij zette Bas in twee games 10-21 en 6-21 de tussenstand  op 1-3. Maar in de laatste partij wist Dily in twee games van Wil te winnen. Hierdoor kwam de eindstand op 2-3 winst voor Goudreinet & De Koopman 2. De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Bart van Manen en Geerrit de Pater van MosctWantIT 2 en Jan van Middendorp en Sander Nuis  van A.G. Transport B.V.. In de eerste partij moest Bart in twee games zijn meerdere erkennen in Jan met de gamestanden 17-21 en 10-21. In de tweede partij stonden Geerrit en Sander tegenover elkaar. Ook Sander liet er geen gras over groeien en won met de gamestanden 9-21 en 5-21 in twee games. In de dubbelpartij konden de mannen van MostWantIT 2 geen vuist maken en ook deze partij werd verloren in twee games met 7-21 en 6-21. De één na laatste partij tussen Geerrit en Jan besliste Jan ook in twee games met de standen 8-21 en 11-21. Bart kon in de laatste partij tegen Sander niet de eer redde, want ok deze partij werd met 12-21 en 9-21 verloren. Einduitslag MostWantIT 2 – A.G. Transport B.V. 0-5.

Adrie van Dorp is deze competitie door ziekte uitgevallen bij het team Vakgarage van Middelkoop. Hierdoor wij genoodzaakt dit team uit de competitie te halen. Bij de teams die in voorgaande rondes tegen dit team hebben gespeeld, zullen er punten in mindering worden gebracht. De andere speler Florian Scholten van Vakgarage van Middelkoop zal de resterende competitie in overleg met de organisatie algemeen reservespeler zijn voor de andere teams. Dit contact loopt via Jelle of Ton als dit nodig is. Wij wensen Adrie heel veel beterschap en een voorspoedig herstel!

         

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 5 22
Autobedrijf Jacco de Gooijer 3 10
MostWantIT 1 5 10
MostWantIT 2 5 9
Goudreinet & De Koopman 2 4 5
Vakgarage van Middelkoop is uit de competitie 2 2

In poule A werden ook twee wedstrijden gespeeld. Van Braak Accountants nam het op tegen Sassenus Packaging en Vos Occasions nam het op tegen Wim van Dam Sierbestratingen. Voor Van braak Accountants beet Kevin van de Lustgraaf het spits af tegen Marc Sassenus en Marc wist in twee games met de standen 20-22 en 17-21 Kevin te verassen door de winst te pakken. De tweede partij tussen Maurits van de Loo  van Van Braak Accountants en Thijs van der Coelen ging ook in twee games door Thijs naar Sassenus Packaging. In de dubbelpartij was een derde games nodig om de winnaar aan te wijzen. En ook in deze game trokken Marc en Thijs her derde punt binnen. Maurits had in de vierde partij twee games nodig om Marc te verslaan. De laatste partij ging de winst in drie games 13-21, 21-19 en 12-21 weer naar Thijs. Einduitslag Van Braak Accountants – Sassenus Packaging 1-4. Voor Vos Occasions kwamen deze avond Jeffrey Vonk en Diederik Vos in actie tegen John Willemsen en Jan van Manen namens Wim van Dam Sierbestratingen. John bood in de eerste partij in de eerste game knap partij tegen Jeffrey maar verloor deze game met 21-16. Ook de tweede game ging naar Jeffrey met 21-7 waardoor het eerste punt voor Vos Occasions binnen was. De tweede partij tussen Diederik en Jan werd ook in twee games door Diederik beslist. De dubbelpartij ging er spannend aan toe en moest met een derde game de beslissing geven. Uiteindelijk wonnen Jeffrey en Diederik nipt met de gamestanden 21-19, 18-21 en 21-18. In de vierde partij tussen Diederik en John en in de vijfde partij tussen Jeffrey en Jan lieten de mannen van Vos Occasions ook niet het kaas van hun brood eten en wonnen deze partijen ook. Einduitslag 5-0 in het voordeel van Vos Occasions.

         

Stand Poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 5 23
CMSI360 3 10
Sassenus Packaging 4 8
Van Braak Accountants 3 3
Wim van Dam Sierbestratingen 3 1

In poule B werd een complete ronde afgewerkt. Jelle van der Coelen nam samen met Winston van Manen van Petit Restaurant De Buffel het op tegen Gina van Poolen en Bert Admiraal namens Kippaleis. Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1 namen het op tegen Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst uitkomend voor De Kantoorspecialist. En tenslotte namen Bert Blankestijn samen met Gert Schot van Scheerder het op tegen Maickel Kosterman en Christa van Rooijen van E-HealthCheck. Jelle lag het in de eerste partij af tegen Gina die bijna de hele week had getraind. Gina won knap met de gamestanden 12-21, 21-17 en 17-21. In de tweede partij moest Winston zijn meerdere erkennen in Bert en verloor ook met de gamestanden 16-21 en 15-21. Gina en Bert waren goed op dreef en wonnen ook de dubbelpartij in twee games. Gina maakte het Winston knap lastig in de vierde partij, want hij had drie games nodig om te winnen met 21-1, 20-23! en 21-10. In de laatste partij bood Jelle goed tegenstand tegen Bert, maar verloor strijdig in twee games 21-23 en 18-21. Hierdoor kwam de einduitslag op 1-4 winst voor het Kippaleis. In de tweede wedstrijd nam als eerste Joop Spijker het op tegen Rick Henzen van De Kantoorspecialist. De eerste game maakte Rick het Joop behoorlijk lastig, maar Joop wist in twee games met de eindstanden 23-21 en 21-9 het eerste punt te pakken. Marnix versloeg in de tweede partij Bernard in twee games. Ook de dubbelpartij werd in twee games door de mannen van Goudreinet & De Koopman 1 in hun voordeel beslist. De vierde partij tussen Bernard en Joop ging ook in twee games naar Joop. Hetzelfde gebeurde in de vijfde partij en ging de winst ook weer naar Marnix. Einduitslag 5-0 voor Goudreinet & De Koopman 1. In de volgende wedstrijd tussen Scheerder  en E-HealthCheck stond in de eerste partij Bert Blankestijn tegenover Maickel Kosterman aan de tafel. Geconcentreerd pakte Maickel in twee games het eerste punt. De tweede partij ging tussen Gert Schot en Christa van Rooijen. Met de gamestanden 21-17 en 21-18 wist Gert het eerste punt voor Scheerder te pakken. De dubbelpartij ging gelijk op, maar Bert en Gert trokken aan het langste eind met de gamestanden 21-17 en 21-19. In de vierde partij had Maickel weer twee games 16-21 en 11-21 nodig om Gert van zich af te schudden. De laatste partij in deze wedstrijd ging tussen Bert en Christa. Bert had ook twee games nodig om Christa te verslaan met de standen 21-10 en 21-9. Door dit laatste winstpunt ging de uiteindelijke zege met 3-2 naar de Bert en Gert van Scheerder.

         

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 6 23
Scheerder 6 21
Kippaleis 6 18
Goudreinet & De Koopman 1 6 16
Petit restaurant De Buffel 6 8
De Kantoorspecialist 6 4

Het was weer een gezellig avondje bedrijvencompetitie spelen en zowel spelers/speelsters als toeschouwers hadden het weer goed naar hun zin.

       

       

Tot volgende week donderdagavond allemaal.