Beste leden,

De NTTB organiseert deze week een digitaal congres. Normaal zou dit congres worden georganiseerd voor bestuursleden tijdens de NK, maar helaas gaan die evenementen in deze tijd niet door. In plaats daarvan wordt er een digitaal congres georganiseerd en wel voor alle leden. Met name voor de jeugd is er morgenavond een online workshop over het spelregelbewijs. Vrijdagmiddag is er nog een leuke online workshop voor de jeugd over het mentale gedeelte van tafeltennis.

Voor volwassen leden gaat de online workshop van donderdag over het spelregelbewijs, maar er zijn nog andere online workshops die je mogelijk interessant vindt om aan deel te nemen. Op de website van de NTTB staat onderstaand stuk en kun je je ook inschrijven.

Digitaal congres NTTB

Digitaal congres voor alle leden: inschrijving open

Normaal gesproken zouden we nu druk zijn met de voorbereidingen op het NK en alle bijbehorende side-events. De topspelers, de jeugd en bedrijfspingpongers zouden aan hun vorm werken en de vrijwilligers in Zwolle en vrijwel alle collega’s op het bondsbureau zouden druk zijn met de organisatie van het Nederlands Kampioenschap. Maar van werken aan de vorm komt nu niets terecht en in Landstede gaat niets gebeuren over een paar weken. Het Verenigingscongres gaat, in zijn traditionele vorm, niet door.

Maar….dat biedt ook kansen! Daarom organiseren wij in de week van 1 t/m 5 maart een digitaal verenigingscongres. Elke dag bieden wij online workshops, inspiratiesessies of een leuke quiz aan. En dit kaar niet alleen voor bestuurders, trainers of kaderleden, maar ook voor jou als individueel lid. Hopelijk zien we jou tijdens deze digitale week!