De 2e helft van de bedrijvencompetitie is begonnen!

Donderdagavond werden er weer zeven van de acht wedstrijden gespeeld. 

In poule B stonden de dames Gerry-Ellen Blankestijn en Jie Chen van Rembrandt fysiotherapie & revalidatie tegenover Adriaan Hakkert en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer en Wim Verzijl samen met Martin Verzijl namens Kippaleis moesten het opnemen tegen Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1. De wedstrijd tussen het team van Petit Restaurant De Buffel en E-HealthCheck werd niet gespeeld en is verplaatst naar de inhaalavond op 1 juni a.s.. Gerry-Ellen beet het spits af tegen Adriaan en verloor deze partij in twee spannende games. Daarna stond Jie tegenover Ton en wist ook in twee games van Ton te winnen. De dubbelpartij moest door een derde game worden beslist. Door een net niet netbal van Ton wonnen Gerry-Ellen en Jie deze game met 22-20. Na deze dubbelpartij moest Jie het opnemen tegen Adriaan die in twee games door Adriaan werd gewonnen. In de laatste partij bood Ton in de eerste game nog wel tegenstand, maar in de tweede game liet Gerry-Ellen geen spaan heel van Ton en trok met 21-4 deze tweede game ook naar haar toe. Einduitslag Rembrandt fysiotherapie & revalidatie – Autobedrijf Jacco de Gooijer 3-2. Voor Kippaleis moest Wim het als eerste opnemen tegen Joop, maar verloor deze partij in twee games. In de tweede partij was het de beurt aan Herman om het op te nemen tegen Marnix. Ook Herman had na een spannende eerste game 21-18 nog alleen maar een tweede game nodig om de winst ten kosten van Marnix te pakken. De dubbelpartij had een spannende eerste game 20-22 en de tweede game was ook voor Joop en Marnix. De vierde partij werd in drie games in het voordeel van Joop ten kosten van Herman beslist. Ook in de laatste partij van deze wedstrijd tussen Wim en Marnix moest er een derde game aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Met de gamestanden 17-21, 21-18 en 9-21 wist Marnix dit punt te bemachtigen. Einduitslag Kippaleis-Goudreinet & De Koopman 1 1-4.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 7 23
Goudreinet & De Koopman 1 6 22
E-HealthCheck 6 22
Autobedrijf Jacco de Gooijer 7 18
Kippaleis 7 14
Scheerder 5 6
Petit Restaurant De Buffel 6 5

In poule C moesten Allard Looyé en Bart van Manen namens MostWantIT 2 het opnemen tegen Sander Nuis en Arwie Ruitenberg van A.G. Transport B.V., Dily Rosendaal en Gert-Jan de Man van MostWantIT 1 tegen Timo van der Meer en Ben Schouten namens Bentech metaal en Eveline Roseboom moest het samen met Wil Ditewig namens Goudreinet & De Koopman 2 het opnemen tegen Bas Slotboom en Bernard van Sligtenhorst uitkomend voor De Kantoorspecialist. Allard stond als eerste tegenover Sander en moest z’n meerdere erkennen in Sander die in twee games wist te winnen. In de tweede partij wist Bart het Arwie wel lastig te maken, maar Arwie won in twee games met 18-21 en 15-21. De mannen van A.G. Transport B.V. hadden ook maar twee games nodig om de dubbelpartij naar zich toe te trekken. De vierde partij ging tussen Bart en Sander, waarin Sander in twee games de winst pakte. De laatste partij tussen Allard en Arwie had een derde game nodig. Maar met de gamestanden 21-16, 19-21 en 13-21 ging uiteindelijk de winst naar Arwie toe. Einduitslag MostWantIT 2-A.G. Transport B.V. 0-5. In de tweede wedstrijd stond Dily als eerste tegenover Timo en verloor deze partij in twee games. Daarna was het de beurt aan Gert-Jan die het op moest nemen tegen Ben. In deze spannende partij die in de eerste twee games gelijk op ging moest Gert-Jan in de derde game het punt aan Ben laten die deze game met 5-21 won. De dubbelpartij werd door de mannen van Bentech metaal in twee games gewonnen. In de vierde partij wist Gert-Jan in twee games Timo te verslaan. De laatste partij tussen Dily en Ben wist ben wederom in twee games te winnen. Einduitslag MostWantIT 1-Bentech metaal 1-4. In de derde wedstrijd in deze poule moest Eveline het als eerste opnemen tegen Bas. Ondanks goede tegenstand verloor Eveline in twee games met 18-21 en 13-21. In de tweede partij stond Wil tegenover Bernard en Bernard won deze partij in twee games. In de dubbelpartij waren de heren te sterk voor de dames en wonnen deze partij ook in twee games. In de vierde partij wist Wil helaas niet te winnen van Bas. De laatste partij tussen Eveline en Bernard had een derde game nodig om te winnaar aan te wijzen. Met de gamestanden 21-17, 5-21 en 17-21 wist Eveline net niet te winnen van Bernard. Einduitslag Goudreinet & De Koopman 2-De Kantoorspecialist 0-5.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 7 30
A.G. Transport B.V. 7 29
Sjandy & Co 5 16
Bentech metaal 6 12
MostWantIT 2 5 11
MostWantIT 1 7 9
Goudreinet & De Koopman 2 7 3

In poule A moesten Diederick Vos en Jeffrey Vonk het namens Vos Occasions opnemen tegen Edwin Vonk en John Willemsen van Sassenus Packaging en Andre van Wijk moest het samen met Niels Bremer van CMSI360 opnemen tegen Jan van Manen en Thijs van der Coelen namens Wim van Dam Sierbestratingen. Diederick stond in de eerste partij tegenover Edwin. Dit was echt spektakel om naar te kijken, want terwijl Edwin veel punten scoorde met netballen trok Diederick knap in twee games met 21-19 en 21-13 de winst naar zich toe. In de tweede partij wist Jeffrey John in twee games aan de kant te schuiven en pakte het tweede punt voor Vos  Occasions. Ook in de dubbelpartij trokken Diederick en Jeffrey in twee games met de standen 21-19 en 21-8 aan het langste eind. De vierde partij tussen zoon en vader Vonk werd in drie games beslist in het voordeel van zoon Jeffrey. In de laatste partij kon John voor Wim van Dam Sierbestratingen helaas niet de eer redden om van Diederick te winnen. Hierdoor kwam de einduitslag tot stand Vos Occasions-Sassenus Packaging 5-0. In de andere wedstrijd nam Andre het als eerst op tegen Jan. In twee games wist Andre de winst te pakken. Daarna stond Niels tegenover Thijs en wist in twee games met de standen 21-18 en 21-18 ook te winnen. In de dubbelpartij waren de heren goed tegen elkaar opgewassen en was er een derde game nodig. Met de gamestanden 17-21, 21-12 en 14-21 ging dit winstpunt naar Jan en Thijs. De vierde partij verliep ook spannend, waarin Niels net met 21-18 en 21-19 de meerdere was van Jan. De laatste partij tussen Andre en Thijs werd pas door de derde game beslist door Thijs met 9-21, 21-14 en 15-21. Hierdoor was het laatste winstpunt voor de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen. Einduitslag CMSI360-Wim van Dam Sierbestratingen 3-2.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 8 23
Vos Occasions 7 21
InnovaN 6 15
CMSI360 6 15
Wim van Dam Sierbestratingen 7 11

De “fotograaf” liet het vanavond afweten, dus staan er geen foto’s bij het verslag.

Al met al was het weer een gezellige avond.

Iedereen bedankt en tot volgende week donderdagavond.