De eerste helft van de voorjaarsbedrijvencompetitie zit erop!

Donderdagavond stonden er acht wedstrijden op het programma, waarvan er zeven wedstrijden werden gespeeld.

In poule A werd één wedstrijd gespeeld Wim van Dam Sierbestratingen en Sassenus Packaging. De andere wedstrijd tussen CMSI360 en InnovaN is verplaatst naar de inhaalavond op 1 juni a.s.. Thijs van der Coelen en Jan van Manen namen het namens Wim van Dam Sierbestratingen op tegen Edwin Vonk en Erik Vezijl van Sassenus Packaging. Thijs verscheen als eerste tegenover Edwin aan de tafel en verloor deze partij in twee games. De tweede partij tussen Jan en Erik werd ook in twee games door Erik beslist. In de dubbelpartij hadden Edwin en Erik een derde game nodig om het derde punt naar zich toe te trekken. In de vierde partij wist Jan ook niet te winnen van Edwin. In de laatste partij had Erik wederom een derde game nodig om het vijfde punt ten kosten van Thijs te pakken. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen-Sassenus Packaging 0-5.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 7 23
Vos Occasions 6 16
InnovaN 6 15
CMSI360 5 12
Wim van Dam Sierbestratingen 6 9

         

In poule B namen de dames Jie Chen en Anna Seekles het namens Rembrandt fysiotherapie & revalidatie het op tegen Winston van Manen en Marcel van Manen uitkomende voor Petit Restaurant De Buffel. De eerste partij ging tussen Jie en Winston. Jie wist in twee spannende gamestanden met 21-18 en 21-19 van Winston te winnen. De tweede partij tussen Anna en Marcel werd ook in twee games door Anna beslist. In de dubbelpartij was de winst ook in twee games voor de dames. In de vierde partij wist Anna net als haar teamgenoot in twee games te winnen van Winston. Marcel had in de laatste partij de taak om de eer te redden, maar Jie liet dit niet gebeuren. Zij won in twee games ook deze partij. Einduitslag Rembrandt fysiotherapie & revalidatie-Petit Restaurant De Buffel 5-0. De tweede wedstrijd ging tussen Jan van der Staaij en Bert Blankestijn namens Scheerder en Wim Verzijl met Gina van Poolen namens Kippaleis. Als eerste moest Jan het opnemen tegen Wim en verloor in twee games. Daarna stonden Bert en Gina tegenover elkaar. Wat Wim kon, kon Bert ook en won ook in twee games van Gina. De dubbelpartij werd in het voordeel van Wim en Gina in twee games beslist. In de vierde partij moest Bert het tegen Wim opnemen. Met een eerste gamestand van 22-20 ging het er spannend aan toe. De tweede game werd door Wim gewonnen, waardoor er een derde game moest worden gespeeld om een winnaar aan te wijzen. In deze beslissende game trok Bert aan het langste eind. De laatste partij tussen Jan en Gina werd in de tweede game ook heel spannend. Maar Gina pakte ook in de tweede game de winst met 22-24! Hier werd de einduitslag Scheerder-Kippaleis 2-3. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen Goudreinet & De Koopman 1 vertegenwoordigd door Marnix Blok en Maurits van de Loo en Adriaan Hakkert en Ton Snijders namens Autobedrijf Jacco de Gooijer. In de eerste partij had Adriaan twee games nodig om het eerste winstpunt ten kosten van Marnix te bemachtigen. Maurits won in de tweede partij in twee games van Ton. De dubbelpartij ging in de eerste twee games redelijk gelijk op met de standen 17-21 en 21-14. Hierdoor moest er een derde game worden gespeeld. Ondanks dat Adriaan en Ton al een keer op matchpoint stonden werd er toch nog met 24-22 verloren. De vierde partij tussen Maurits en Adriaan had ook een derde game nodig om de winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk wist Adriaan met 13-21 deze partij naar zich toe te trekken. De laatste partij tussen Marnix en Ton werd in twee games beslist door Marnix. Einduitslag GoudReinet & De Koopman 1-Autobedrij Jacco de Gooijer 3-2.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 6 22
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 6 20
Goudreinet & De Koopman 1 5 18
Autobedrijf Jacco de Gooijer 6 16
Kippaleis 6 13
Scheerder 5 6
Petit Restaurant De Buffel 6 5

 

         

         

         

In Poule C namen Bart van Manen en Allard Looyé van MostWantIT 2 het op tegen Gertjan de Man en Dily Rosendaal namens MostWantIT 1, Sjan Landwaart en Corneel Jansen moesten het namens Sjandy & Co opnemen tegen Greet Roseboom en Wil Ditewig van Goudreinet & De Koopman 2 en de laatste wedstrijd ging tussen Bas Slotboom en Rick Henzen namens De Kantoorspecialist tegen Sander Nuis en Jan Middendorp van A.G. Transport B.V.. Bart nam het in de eerste partij op tegen Gertjan en wist in twee games te winnen van Gertjan. Daarna was het de beurt aan Allard om te proberen dily te verslaan. dat lukte Allard ook in twee games. De dubbelpartij had een derde game nodig. met de gamestanden 16-21, 21-19 en 21-17 trokken de mannen van MostWantIT 2 aan het langste eind. De vierde partij tussen Allard en Gertjan werd ook dit keer door Allard in twee games beslist. Dily kon de eer nog hoog houden voor MostWantIT 1 door van Bart te winnen. Maar dat liet Bart niet gebeuren en won deze partij in twee games. Einduitslag MostWantIT 2-MostWantIT 1 5-0. Sjan beet in de eerste partij het spits af tegen Greet en won deze partij in twee games. Daarna moest Corneel het in de tweede partij opnemen tegen Wil. En ook Corneel wist in twee games te winnen. In de dubbelpartij konden Greet en Wil het tij niet keren en verloren deze partij in twee games. De vierde partij tussen Corneel en Greet werd ook in twee games door Corneel beslist. Helaas voor de dames ging het laatste winstpunt ook Sjan die in twee games van Wil won. Einduitslag Sjandy & Co-Goudreinet & De Koopman 2 5-0. In de laatste wedstrijd in deze poule begon Bas als eerste tegen Sander. Met een spannende tweede game 23-21 ging de winst nipt naar Bas toe. De tweede partij ging tussen Rick en Jan. In twee games wist Jan van Rick te winnen. In de dubbelpartij waren de heren goed aan elkaar gewaagd. Met de gamestanden 21-19 en 21-18 trokken de mannen van De Kantoorspecialist aan het langste eind. In de vierde partij was Sander net een maatje te groot voor Rick en pakte de winst. De laatste partij tussen Bas en Jan had een spannende eerste game 22-20. De twee game werd ook door Bas gewonnen. Hierdoor werd de eindstand uiteindelijk De Kantoorspecialist-A.G. Transport B.V. 3-2.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 6 25
A.G. Transport B.V. 6 24
Sjandy & Co 5 16
MostWantIT 2 4 11
Bentech metaal 5 8
MostWantIT 1 6 8
Goudreinet & De Koopman 2 6 3

         

         

Volgende week donderdagavond staan er weer acht wedstrijden op het programma.

      Fijn weekend allemaal en tot donderdagavond!