Als scheidsrechter in de bedrijvencompetitie moet je wel serieus blijven kijken!

Een gezellige avond met veel strijd en een hoop plezier in de derde helft!

In poule A werden twee van de drie geplande wedstrijden gespeeld. Van Braak Accountants was de tegenstander van Team SKF en de andere wedstrijd ging tussen Sassenus Packaging en Vos Occasions. Kevin van de Lustgraaf beet namens Van Braak Accountants het spits af tegen Jeffrey Vonk van het team SKF. Jeffrey had twee games nodig om het eerste punt te pakken met een tweede game van 1-21! Daarna stond Maurits van de Loo tegenover Ricco Gerritsen. Ook deze wedstrijd werd in twee games door Ricco beslist. De dubbelpartij was met de gamestanden 18-21 xn 16-21 ook in het voordeel van Team SKF. de vierde wedstrijd ging tussen Maurits en Jeffrey. Jeffrey moest alle zeilen bijzetten om toch van Maurits te kunnen winnen. Met de gamestanden 29-31 en 17-21 trok Jeffrey met moeite toch het vierde punt naar zich toe. De laatste wedstrijd tussen Kevin en Ricco ging in twee games wederom naar Ricco. Einduitslag Van Braak Accountants versus Team SKF 0-5. De andere wedstrijd tussen Sassenus Packaging en Vos Occasions gespeeld. Diederik Blok speelde als eerste tegen Wilbert Vos. Met twee games 19-21 en 15-21 pakte Wilbert het eerste punt voor Vos Occasions.  De tweede wedstrijd ging tussen Thijs van der Coelen en Diederik Vos. Thijs bood goed weerstand maar moest in de derde game toch z’n meerdere erkennen in Diederik die de laatste game won met 16-21. De dubbelpartij wisten de mannen van Sassenus Packaging en Vos Occasions ging dit keer in twee games naar de mannen van Sassenus Packaging. De vierde partij had ook een derde game nodig en werd door Thijs gewonnen. de laatste wedstrijd was tussen Diederik Blok en Diederik Vos. Diederik won deze partij met twee games van 16-21. Einduitslag 2-3 voor Vos Occasions. De wedstrijd tussen Wim van Dam Sierbestrating tegenCMSI360 is verplaatst naar de inhaalavond, want Jan van Manen was ziek. Beterschap Jan!

Stand: Wedstrijden: Punten:
Team SKF 4 15
CMSI360 3 13
Vos Occasions 4 10
Wim van Dam Sierbestratingen 3 7
Sassenus Packaging 3 4
Van Braak Accountants 3 1

     

In Poule B stonden twee wedstrijden gepland. Petit Restaurant De Buffel nam het op tegen MostWantIT 2. Jelle van der Coelen startte als eerste tegen Allard Looye. In drie games wist Jelle het eerste punt namen Petit Restaurant De Buffel binnen te halen. De tweede partij tussen Winston van Manen en Bart van Manen namens MostWantIT 2 was een appeltje e00itje voor Winston. Met de gamestanden 21-4 en 21-3  was het tweede punt snel binnen. Ook de dubbelpartij werd in twee games door Jelle en Winston gewonnen. In de vierde partij wist Allard wel Winston z’n oortjes te wassen. Met twee games 19-21 en 24-21 haalde Allard het eerste punt voor hun team binnen. Dit was ook tevens het laatste punt, want Jelle was vanavond oppermachtig en wist ook in twee games te winnen van Bart. Al met al heeft Allard de eer voor het team van MostWantIT hoog gehouden. Einduitslag 4-1 in het voordeel van Petit Restaurant De Buffel. De andere wedstrijd ging tussen de mannen van Kippaleis te weten Wim en Martin Verzijl en Jan van der Staaij en Bert Blankestijn namens Scheerder. In de eerste wedstrijd stonden wim en Jan tegenover elkaar en wist Wim in twee games het winstpunt te pakken. de tweede partij tussen Martin en Jan ging de winst in twee games naar good old Jan. In de dubbelpartij rekende de heren Verzijl in twee games af met de mannen van Scheerder. De vierde wedstrijd tussen Martin en Jan had drie games nodig om de winnaar aan te wijzen. En de winst ging naar Martin. De laatste wedstrijd namen Wim en Bert het tegen elkaar op. Bert was vanavond goed in vorm en wist ook z’n tweede enkelpartij in drie games om te zetten in winst. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Kippaleis.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 3 12
Petit restaurant De Buffel 3 8
Scheerder 3 7
Goudreinet & De Koopman 1 2 4
MostWantIT 2 3 4
Vrij 0 0

      

Voortaan even stil staan voor de foto, dan komen jullie er ook scherp op te staan Martin en Bert!

In poule C werd deze avond maar één wedstrijd gespeeld, om dat De Kantoorspecialist af zei. De wedstrijd tussen Goudreinet & De Koopman 2 en De Kantoorspecialist wordt hierdoor op de inhaalavond 14 april gespeeld. Conny van Binsbergen en Dily Rosendaal van MostWantIT 1 namen het op tegen Florian Scholten en Adrie van Dorp namens Vakgarage van Middelkoop. Met twee gamestanden 21-23 had Florian het knap lastig tegen Conny, maar trok helaas voor Conny toch aan het langste eind. Dily verloor ook in twee games van Adrie. De dubbelpartij ging in drie games ook naar Florian en Adrie. De heren van Vakgarage van Middelkoop wonnen ook beiden in twee games hun tweede enkelpartij. Kortom eindstand 0-5 voor Vakgarage van Middelkoop.

Stand: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 2 10
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 8
Vakgarage van Middelkoop 3 7
Goudreinet & De Koopman 2 1 4
MostWantIT 1 4 1
Vrij 0 0

     

 Nu, eerst even een Time-out mensen!

 

Iedereen bedankt voor de gezellige, “derde” helft deze avond!

Tot volgende week donderdagavond allemaal.