Afgelopen donderdag was de 3e competitieronde van de bedrijvencompetitie

Donderdagavond 24 maart werden er 2 wedstrijden in poule C, 3 wedstrijden in poule A en 1 wedstrijd in poule B gespeeld.

In poule C stonden deze avond Vakgarage van Middelkoop tegenover koploper De Kantoorspecialist. De 2e wedstrijd ging tussen MostWantIt 1 en Autobedrijf Jacco de Gooijer. Adrie van Dorp moest het in de eerste partij opnemen tegen Rick Henzen van De Kantoorspecialist. De eerste game ging naar Rick toe met 14 – 21. De tweede game moest Rick flink aanpoten maar won uiteindelijk deze game met 21 – 23. De tweede partij tussen Florian Scholten en Bernard van Sligtenhorst had een derde game nodig om de doorslag te geven. Uiteindelijk ging de winst naar Bernard. In de dubbelpartij ging in twee games van 14 – 21 en 20 – 22 de winst ook naar de mannen van De Kantoorspecialist. De vierde partij tussen Florian en Rick werd ook in twee games beslist in het het voordeel van Rick. De laatste partij tussen Adrie en Bernard werd met 18 – 21 en 19 -21 nipt gewonnen door Bernard. Einduitslag Vakgarage van Middelkoop – De Kantoorspecialist 0 – 5! De andere wedstrijd in poule C ging tussen de mannen Sjan Landwaart en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer en de dames Dily Rosendaal en Conny van Binsbergen namens MostWantIT 1. Als eerste stond Dily tegenover Sjan die twee games nodig had om het eerste winstpunt te pakken. De tweede partij tussen Conny een Ton ging de winst ook in twee games naar Ton toe. Ook de dubbelpartij werd in twee games beslist in het voor van de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. De op één na laatste partij tussen Conny en Sjan ging het vierde winstpunt wederom naar Sjan. De laatste partij tussen Dily en Ton werd ook in twee games beslist. Einduitslag  0 – 5 voor Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Stand: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 2 10
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 8
Goudreinet & De Koopman 2 1 4
Vakgarage van Middelkoop 2 2
MostWantIT 1 3 1
Vrij 0 0

 

In poule A stonden in de eerste wedstrijd Sassenus Packaging en Wim van Dam Sierbestratingen tegenover elkaar. Diederik blok moest in de eerste partij zijn meerdere erkennen in Jan van Manen. De winst ging namelijk met 16 – 21 en 15 – 21 naar Jan van Manen. De tweede partij tussen Thijs van der Coelen en Sjon Willemse ging in twee games naar Thijs toe. De dubbelpartij werd ook in twee games in het voordeel van Wim van Dam Sierbestratingen beslist. De vierde partij tussen Thijs en Jan had een derde game odig om de winst te bepalen. In deze partij werden ven fouten gemaakt. De laatste partij tussen Diederik en Sjon werd in twee games door Sjon beslist. Uitslag 1 – 4 winst voor Wim van Dam Sierbestratingen. De tweede wedstrijd ging tussen Team SKF en Vos Occasions. Jeffrey Vonk had namens Team SKF twee games nodig om Diederik Vos van zich af te schudden. Jeffrey van Eek had ook maar twee games nodig om Wilbert Vos te verslaan. De dubbelpartij had een derde game nodig. Met de eindstand 21 – 13 ging de winst naar Team SKF. De vierde partij tussen Jeffrey van Eek en Diederik Vos ging in drie games met een eindstand in de derde game 20 – 22 naar Diederik. De laatste partij won Jeffrey Vonk in twee games van Wilbert Vos. Einduitslag 4 – 1 winst voor de mannen van Team SKF. De laatste wedstrijd in deze poule ging tussen de mannen van Van Braak Accountants en CMSI360. Erik Verzijl nam het in de eerste partij op tegen Mark Westerink. Erik besliste deze partij in twee games. De volgende partij ging tussen Kevin van de Lustgraaf tegen Pieter van den Berg. Na een spannende tweede game 19 – 21 wist Pieter ook het tweede punt te pakken voor CMSI360. De dubbelpartij werd ook in twee games beslist. In de vierde partij tussen Mark ging de winst ook in twee games naar Pieter. Helaas kon Kevin voor Van Braak Accountants in de laatste partij tegen Erik niet de eer hoog houden door het laatste punt binnen te halen. Hierdoor werd de einduitslag 0-5 voor CMSI360.

Stand: Wedstrijden: Punten:
CMSI360 3 13
Team SKF 3 10
Vos Occasions 3 7
Wim van Dam Sierbestratingen 3 7
Sassenus Packaging 2 2
Van Braak Accountants 2 1

 

In poule B werd de wedstrijd tussen Petit restaurant De Buffel en Goudreinet & De Koopman 1 niet gespeeld. deze wedstrijd wordt donderdag 14 april ingehaald. de andere wedstrijd tussen MostWantIt2 en Scheerder ging wel door. Allard Looye en Bart van Manen namen het namens MosctWantIt 1 op tegen Bert Blankestijn en Jan van der Staaij. In de eerste partij moest Allard het tegen Bert opnemen. Bert wist de winst in twee games naar zich toe te trekken. De tweede partij tussen Bart en Jan werd ook door Jan namens Scheerde0r in twee games gewonnen. In de dubbelpartij stelde Allard en Bart in drie game orde op zaken door deze partij te winnen. Helaas moest Bart in de vierde partij het winstpunt aan Bert laten. De laatste partij ging in drie games ook weer naar Scheerder. Eindstand MostWantIt 2 1 punt en Scheerder 4 punten.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 2 9
Scheerder 2 5
Goudreinet & De Koopman 1 2 4
Petit restaurant De Buffel 2 4
MostWantIT 2 2 3
Vrij 0 0

 

Wij hopen iedereen weer donderdagavond bij de volgende wedstrijden in actie te zien.

Tot dan!