Aankomend weekend Masters

Vanaf vrijdag komt de landelijke top weer in actie tijdens de nationale Masters die gespeeld zullen worden bij Scylla in Leiden. Op vrijdag speelt de jeugd waarbij de inzet plaatsing voor het Dames- en Herentoernooi dat op zaterdag en zondag plaats zal vinden. Uiteraard is SKF weer aanwezig op dit toernooi.

Bij de jeugd speelt Sharon Janssen mee. De als derde geplaatste speelster heeft flink wat concurrentie, maar de top is erg aan elkaar gewaagd. Als de loting gunstig uitpakt kan ze zeker een rol van betekenis spelen. Bij de dames komt Jasminka Oeij uit in de eerste ronde, Brenda Vonk en Melanie Bierdrager zijn vanwege hun plaats op de ranglijst direct geplaatst voor de tweede poulefase.

Bij de heren is Arnoud Meijer de als 16e geplaatste speler, wat betekent dat hij in de eerste ronde mag starten. Pieter van den Berg staat als tweede reserve en hoopt dat hij via deze weg alsnog kan deelnemen.

Voor meer informatie over dit prestigieuze toernooi, klik dan op de volgende link: https://www.nttb.nl/tafeltennis-masters/

En natuurlijk aan alle SKF deelnemers heel veel succes gewenst!