3e ronde bedrijvencompetitie

In poule A stonden Kippaleis en Braak Accountants tegenover elkaar. De eerste partij tussen Wim en Mark werd in 2 games beslist in het voordeel van Mark voor Van Braak Accountants. Partij twee tussen Gina en Kevin ging ook in 2 games naar Van Braak Accountants. Ook in de dubbelpartij moesten Gina en Wim het punt in twee games aan Mark en Kevin laten. Gina kon helaas voor Kippaleis ook in de vierde partij geen punt binnen halen. Uiteindelijk wist Wim de eer voor Kippaleis ook niet te redden, want hij verloor in drie games van Kevin met de standen 21-18, 14-21 en 19-21. Eindstand 0-5 voor Van Braak Accountants.

In poule B werden twee wedstrijden gespeeld. De Goudreinet & De Koopman 1 was de tegenstander van Scheerder en Petit Restaurant De Buffel nam het op tegen Bakker Bart. Joop van De Goudreinet & De Koopman 1 was vanavond goed op dreef en wist beiden enkelpartijen tegen Bert en Jan in drie spannende games te winnen. Helaas moest Eveline bij beiden heren in twee games het onderspit delven en verloor beiden partijen. De dubbelpartij eindigde in drie games in het voordeel van Scheerder. Einduitslag 2-3 in het voordeel van Scheerder. In de andere partij ging vanavond de winst met 4-1 naar Petit Restaurant De Buffel. Winston verloor in drie games van Henk en daardoor was het eerste punt voor Bakker Bart. Maar de heren van Petit Restaurant De Buffel stelde hierna gelijk orde op zaken en verzilverde de overige vier partijen met als uitblinker Jelle die vanavond ongeslagen bleef. Einstand 4-1 in het voordeel van Petit Restaurant De Buffel.

In poule C werden ook twee wedstrijden gespeeld namelijk De Goudreinet & De Koopman 2 met Bas en Greet tegen MochtWantIt met Conny en Dilly. Bas wist beiden partijen tegen Conny en Dilly in winst om te zetten. Da dames van MostWantIt wisten beiden van Greet te winnen, waardoor de dubbelpartij de doorslag gaf wie er met 3-2 ging winnen. Conny en Dilly trokken vanavond aan het langste eind en wonnen met de eindstand 2-3. De andere wedstrijd begon om 20.45 uur tussen De Kantoorspecialist en Autobedrijf de Gooijer. In twee games won Sjan van Berhard en Ton wist in drie games ten kosten van Rick het tweede punt binnen te slepen. Ook de dubbel ging in 3 games naar de mannen van de Gooijer, maar De Kantoorspecialist gaf niet op. Maar helaas was Sjan ook in twee games te sterk voor Rick. Bernard kon de eer nog redden door eventueel van Ton te winnen. Helaas voor Ton ging in drie games het laatste punt naar De Kantoorspecialist. Einduitslag 1-4 in het voordeel van Autobedrijf de Gooijer.

Al met al was het weer een gezellige, geslaagde avond. Bedankt allemaal en tot volgende week.

P.S. Lees ook de Coronaregels die ingaan vanaf 25 september 2021 in het artikel hiervoor van de voorzitter!!!!!