Wie o wie wordt er Kampioen in de diverse poules?

Gisteravond was het weer zover, er werd weer gespeeld in de bedrijvencompetitie.

Op tafel 1 starten Vos Occasions tegen Wim van Dam Sierbestratingen in poule A. Jeffrey namens Vos Occasions beet het spits af tegen Sjon van Wim van Dam Sierbestratingen. Jeffrey had twee games nodig om Sjon van zich af te schudden. Daarna kwamen Diederik en Jan aan bod. Ook Diederik had twee game nodig om de winst te pakken. Maar dat ging niet echt van een leien dakje, want de tweede games trok Diederik maar nipt met 22-20 naar zich toe. De dubbelpartij werd ook in twee games in het voordeel van Vos Occasions beslist. De vierde partij had Diederik drie games nodig om van Sjon te winnen. Het laatste duel van deze wedstrijd tussen Jeffrey en Jan werd ook in drie games beslist in het voordeel van Jeffrey. Dit gaf een einduitslag van 5-0 in het voordeel van Vos Occasions. De andere wedstrijd in de A poule ging tussen Kippaleis en Van Braak Accountants. Martin nam het in de eerste partij op tegen Kevin. In drie games trok Martin met 21-19 aan het langste eind. De tweede partij tussen Wim en Maurits werd in twee games beslist in het voordeel van Maurits. Dit ging in de tweede game wel moeizaam met 20-22. De dubbelpartij werd in twee games met de eindstanden 17-21 twee keer gewonnen door Kevin en Maurits. Daarna had Kevin twee games nodig om Wim te verslaan. De laatste partij tussen Martin en Maurits had een derde game nodig om een winnaar aan te wijzen. Met een derde gamestand van 15-21 was het punt voor Maurits. Einduitslag 1-4 voor Van Braak Accountants.

Ondanks dat Sassenus Packaging niet speelde blijven zij wel koploper in poule A.

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 5 21
Wim van Dam Sierbestratingen 7 20
Van Braak Accountants 7 19
Vos Occasions 4 17
Kippaleis 7 3

In poule B werd deze avond één wedstrijd afgewerkt door de teams van Scheerder en De Goudreinet & De Koopman 1. Jan nam het als eerste op tegen Joop. Deze partij werd in twee games door Joop beslist. daarna stonden Marnix en gastspeler Ton tegenover elkaar. Ook Ton wist niet van Marnix te winnen, waardoor het tweede punt ook voor Marnix en Joop binnen was. In de dubelpartij waren Joop en Marnix ook een maatje te groot voor Jan en Ton. In de vierde partij stond Joop tegenover Ton en die maakte korte metten met Ton. Met de standen 4-21 en 7-21 werd Ton met een kluitje het riet in gestuurd. De vijfde tevens laatste partij werd ook door Marnix van Jan gewonnen. Hierdoor kwam de einduitslag 0-5 op het wedstrijdformulier te staan.

Ook in deze poule B blijft De Goudreinet & De Koopman 1 koploper.

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 9 38
Scheerder 9 28
Petit Restaurant De Buffel 8 13
MostWantIT 2 8 7

Tot slot werd er in poule C ook één wedstrijd gespeeld tussen MostWantIT 1 en De Goudreinet & De Koopman 2. Gertjan startte in de eerste partij tegen Bas. Met de gamestanden 17-21 en 19-21 ging de winst naar Bas. Dily wist het eerste winstpunt te pakken voor MostWantIt door in twee games van Wil te winnen. De dubbelpartij werd ook in twee games beslist in het voordeel van Bas en Wil. De vierde partij tussen Dily en Bas was de winst weer in twee games voor Bas. Ook de laatste partij tussen Gertjan en Wil werd in twee games dor Gertjan gewonnen. Einduitslag 2-3 in het voordeel van De Goudreinet & De Koopman 2.

De koploper in poule C is nog steeds De Kantoorspecialist.

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 6 21
Autobedrijf de Gooijer 5 15
De Goudreinet & De Koopman 2 6 14
Most WantIT 1 7 14
Vakgarage van Middelkoop 5 11

Beeldfragmenten:

   

Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot volgende week voor degenen die moeten spelen.