Speelronde 3, met 2 wedstrijden in poule A en B en 1 wedstrijd in poule C

Poule A:

Vanavond werd alweer de 3e ronde van deze competitie gespeeld met in de A poule 2 van de 3 wedstrijden. De wedstrijd tussen Kleertjes.com en Wim van Dam Sierbestratingen ging namelijk vanavond niet door, maar wordt op een later tijdstip ingehaald. Waarschijnlijk op de inhaalavond 19 maart. De teams van PinQ en Van Braak Accountants speelde hun wedstrijd op tafel 4 en Sassenus Packaging moest tegen De Koopman aantreden. In de eerste partij tussen Diederik Vos van PinQ en Kevin van de Lustgraaf van Van Braak Accountants, had Kevin het niet gemakkelijk om het eerste winstpunt binnen te halen. Hij had namelijk 3 games nodig om de winst naar zich toe te trekken met een 3e game van 19-21. De 2e partij tussen Jorai Hessing van PinQ en Mees Anbeek werd in 2 games door Jorai van Mees gewonnen. De dubbelpartij ging ook in 3 games naar PinQ. De 4e partij tussen Jorai en Kevin werd ook door Kevin gewonnen in 2 games met 17-21 en 11-21. De Laatste partij tussen Diederik en Mees werd in 2 games met 21-12 en 21-7 door Diederik gewonnen. De einduitslag kwam hierdoor op 3-2 in het voordeel van PinQ.

De 2e wedstrijd tussen Sassenus Packaging en De Koopman werd op tafel 7 gespeeld. In deze wedstrijd moesten Lars van de Lagemaat en Ronald Kosterman de meerdere erkennen in Marc Sassenus en Diederik Blok. Alle winstpunten gingen naar Marc en Diederik, maar Marc had wel 3 games nodig tegen Ronald, maar trok uiteindelijk aan het langste eind met de gamestanden 15-21, 21-17 en21-12. Daardoor was de eindstand 5-0 in het voordeel van Sassenus Packaging.

Poule B:

Zoals eerder vermeld stonden er óók in poule B 2 wedstrijden op het programma. Op tafel 3 speelden Eveline Roseboom en Marnix Blok van De Goudreinet & De Koopman 1 tegen Scheerder met Bert Blankestijn en Jan van der Staaij die in de startblokken klaar stonden. Marnix Blok was oppermachtig, zowel tegen Bert als Jan ging hij er met de winst in telkens 2 games vandoor. Eveline wist vanavond haar wedstrijden tegen Bert en Jan niet in winst om te zetten. De dubbelpartij moest de doorslag geven. In 3 games van18-21, 21-15 en 21-16 ging de winst met 3-2 naar De Goudreinet & De Koopman 1.

 

Op tafel 6 speelden het Kippaleis tegen Bakker Bart. Voor het Kippaleis speelde deze avond Gina van Poolen met Wim Verzijl tegen Bart van Manen en Henk van Tent. De mannen van Bakker Bart hadden geen antwoord op het sterke spel van Gina en Wim dat resulteerde in een 5-0 winst voor het Kippaleis. Echter wist Henk het Gina wel heel moeilijk te maken, maar met 21-18 en 21-19 wist Gina toch óók dat punt voor het Kippaleis binnen te slepen. Polleke Bier was deze avond vrij.

Poule C:

In poule C stond er maar 1 wedstrijd op het programma, omdat Autobedrijf Jacco de Gooijer had afgebeld in verband met de carnaval-viering door Prins Jacobus en zijn gevolg (Prinses Marianne!) in Bolle te Rhenen voor gehandicapten mensen.  Deze wedstrijd is in overleg met de tegenpartij De Kantoorspecialist verplaatst naar de inhaalavond op 19 maart a.s.. MostWantit was vrij vanavond. Op tafel 2 stond de Goudreinet & De Koopman 2 tegenover Vakgarage van Middelkoop. Bas Slotboom wist zowel van Florian Scholten als van Adrie van Dorp te winnen. Rene Smolders verloor z’n beide enkelpartijen, maar wist wel samen met Bas het beslissende punt in de dubbelpartij te pakken. Uitslag van deze wedstrijd 3-2winst in het voordeel van De Goudreinet & De Koopman 2.

In verband met de voorjaars(carnaval)vakantie is iedereen donderdagavond 27 februari vrij.

Wij zien jullie allemaal graag weer donderdagavond 5 maart bij de 4e competitieronde.