Vrijdag 6 januari Nieuwjaarsquiz

Voor het achtste jaar in successie combineren we de nieuwjaarsreceptie met een quiz voor jong en oud! De voorgaande edities waren met 60-80 deelnemers (waaronder een groot aantal partners van leden) steeds weer een geweldige happening. De quiz staat dit jaar in het teken van “het jaar 2016”. Ook in deze quiz weer een heel divers vragenpallet: geschiedenis, film, muziek, topografie, sport, van alles komt aan bod. Een avondje ouderwetse gezelligheid! Iedereen is welkom om in te schrijven. Deze avond mag je niet missen!

Neem je partner, teamgenoten en medespelers mee. Vanaf 19.45 uur staan de koffie/thee en versnapering klaar. Om circa 20.00 uur beginnen we met de quiz. De presentatie is in handen van Ronald van Roon en Henk Brouwer. Uiteraard komen er ook weer diverse lekkere hapjes op tafel.

De quiz wordt gespeeld in teams van 4-(maximaal) 6 personen. Je kunt zelf een team samenstellen of je individueel opgeven, dan wordt je in een team ingedeeld. Er is een combinatie van kennisvragen en beeld- en geluidsfragmenten. Voor het winnende team en de nummers 2 en 3 staat een leuke prijs klaar. Ook aan een poedelprijs wordt gedacht. Uiteraard spelen we ook nu weer 2 rondes “rood/groen (= petje-op-petje-af)”!

Meld je team (met de namen van de spelers) of jezelf uiterlijk 31 december aan bij Ronald van Roon (rp.vanroon@gmail.com).