Zoals altijd staat de laatste zaterdag voor Kerst in het teken van het Kerstdubbeltoernooi en dit jaar was dat niet anders. Met een mooie opkomst van 22 koppels was het een fantastische dag met veel gezelligheid en natuurlijk de hoofdprijs: taart!

De ochtend stond in het teken van niveaubepaling: elk koppel speelde in een poule en werd ingedeeld in de A-, B- of C-klasse afhankelijk van de plaats aan het eind van de ochtend. Toen deze eerste schifting erop zat hebben we gezellig met elkaar geluncht om de innerlijke mens weer wat te versterken en na de lunch werd er dan echt om de prijzen gespeeld. Het mocht dan zo zijn dat iedereen een taart kreeg, hoe hoger je eindigde hoe eerder je mocht kiezen, dus het gebruikelijke fanatisme werd zeker aan de dag gelegd.

In de C-klasse werd uiteindelijk gewonnen door het jonge duo Just Gerritsen en David Orozco Escobar. In de B-klasse was de eer aan Dicky de Jong en Niels Pater die vader en zoon Van Eek versloegen in de finale. En in de A-klasse ging de eerste plek naar Jacco de Gooijer en Pieter van den Berg die Martin en Edwin Vonk versloegen.
Winnaars, gefeliciteerd!