Speelronde 2 met spannende games.

Poule A:
In de speelronde 2 stonden in poule A op tafel 2 Sassenus Packaging en Van Braak Accountants tegenover elkaar. Kevin van de Lustgraaf en Maurits van de Loo pakte totaal 3 van de 4 punten in hun enkel partijen. Maurits moest alleen tegen Diederik Blok in 2 games een punt inleveren, doordat hij met 21-15 en 21-17 verloor. Daarentegen trokken Kevin en Maurits in de dubbel partij in 3 games het vierde punt naar zich toe met de standen 13-21, 21-18 en 16-21. Deze wedstrijd eindigde hierdoor in winst voor Van Braak Accountants met 1-4.

Op tafel 5 speelden Kleertjes.com met Jean Paul en Mees Tegen De Koopman vertegenwoordigd door Maickel Kosterman en Lars van de Lagemaat. Jean Paul had in de 1e partij 3 games nodig om ten koste van Maickel de winst op te eisen. Mees Anbeek won beide enkelpartijen van zowel Lars als Maickel in 2 games. Ook moest Lars het onderspit delven voor Jean Paul. De eer voor De Koopman was nog te redden door de dubbelpartij te winnen. Maar helaas moesten Lars en Maickel hun meerdere erkennen, want Jean Paul en Mees wonnen in 3 games ook de dubbel. Uitslag 5-0 voor Kleertjes.com.

De 3de tevens laatste wedstrijd in poule A op tafel 8 ging deze avond tussen Wim van Dam Sierbestratingen en PinQ. Sjon Willemsen en Jan van Manen stonden tegenover Jorai Hessing en Thijs van der Coelen. Sjon verloor in 3 games van Jorai en Jan verloor óók in 3 games van Thijs. De andere 2 partijen tussen Jorai en Jan en Sjon en Thijs werden ook door de mannen van Pinq in 2 games omgezet in winst. Helaas konden Sjon en Jan ook niet voorkomen dat zij de dubbel in 3 games verloren. Een topavond voor PinQ met de uitslag van 0-5!

Poule B:
Hier stonden op tafel 1 (het centrecourt) uit de B poule het Kippaleis en Polleke Bier aan de tafel. Bij het Kippaleis stonden Gina van Poolen en Kees Verzijl in de startblokken. Aan de andere kant bij Polleke Bier waren dit vader en zoon Marcel en Winston van Manen. 4 punten gingen naar Het Kippaleis, doordat Kees beide enkel partijen won, samen met Gina de dubbel ook won en Gina 1 punt in 3 games verloor tegen Winston. Al met al ging het Kippaleis met een 4-1 overwinning naar huis toe.

De andere partij in poule B ging op tafel 4 tussen De Goudreinet & De Koopman 1 en Bakker Bart. In de eerste 3 partijen ging de winst in 2 games naar Eveline Roseboom en Marnix Blok. Zij wonnen van Bart van Manen en Allard Looye ook de dubbel partij. Bart wist het Eveline nog best moeilijk te maken, maar Eveline trok met haar ervaring toch de winst in 3 games naar zich toe. Hierdoor verloor Bakker Bart deze avond met 5-0 van De Goudreinet & De Koopman 1.

Poule C:
In deze poule stonden er ook 2 wedstrijden op het programma. Op tafel 3 speelden de Kantoorspecialist tegen MostWantIt en op tafel 6 speelden De Goudreinet & de Koopman 2 tegen Autobedrijf Jacco de Gooijer. Conny van Binsbergen bood namens MostWantIt goed tegenstand tegen Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst. Maar helaas zonder puntwinst. Dily Rosendaal wist niet van Bernard te winnen, maar pakte tegen Rick wel een winstpunt. Kortom tussenstand 3-1. De dames van MostWantIt zouden de dames niet zijn, als zij zich niet in de dubbel partij vastbeten. Door dit Pitbull-effect versloegen de dames de heren in 3 games. Hierdoor kwam de uitslag uit op 3-2 voor De Kantoorspecialist. Toch onze complimenten voor de dames met een extra pluim voor Conny!

Op tafel 6 barstte de strijd los tussen De Goudreinet & De Koopman 2 en Autobedrijf Jacco de Gooijer. Alle partijen werden in 2 games beslist. Gast-(reserve)speler Rene Smolders moest in zowel Anne als Sjan Landwaart zijn meerdere erkennen. Maar de complimenten voor Rene die voor het eerst een tafeltenniswedstrijd speelde. Bas Slotboom wist wel in 2 games van zowel Sjan en Anne te winnen. Tussenstand 2-2. De dubbelpartij moest de doorslag geven, wie er met de winst naar huis ging. Het duo Sjan en Anne eisten in deze dubbelpartij, door 2 keer gamewinst van 17-21 en 15-21 het winstpunt op. Einduitslag 2-3 winst voor Autobedrijf Jacco de Gooijer.

Wel is er nog een incident te melden tijdens het inspelen door Rene Smolders en Anne.
Anne presteerde het om met één pingpong balletje een carambole te maken met 2 andere balletjes.
Rara welke balletjes waren dat!!! En een lol dat Anne had!!!!!