Trainingsdag/Spelletjesmiddag voor de jeugd op vrijdag 4 mei

Hallo jeugdspelers!

De competitie zit er inmiddels op, maar dat neemt niet weg dat we natuurlijk lekker blijven tafeltennissen de komende maanden! En aangezien iedereen volgende week lekker vakantie heeft willen we ook nog iets extra’s organiseren. Op vrijdag 4 mei willen we een trainingsdag organiseren met aansluitend een spelletjesmiddag. Kortom, eerst lekker bikkelen in de zaal en daarna gezellig samen leuke spelletjes spelen in de kantine.

De dag is voor iedere jeugdspeler van SKF, ongeacht het niveau. Dus ook voor de spelers die geen competitie spelen. We trainen drie uur in de ochtend en er zullen meerdere trainers vanuit SKF zijn om jullie daarbij te helpen.

Wanneer: vrijdag 4 mei Tijden: van 10:00 uur tot 13:00 uur trainen we. Aansluitend spelletjesmiddag tot uiterlijk 17:30 uur Kosten: helemaal gratis! Voor wie: alle jeugdspelers van SKF (ook de jeugdspelers die al bij de senioren competitie spelen)

We gaan er van uit dat je, als je jezelf opgeeft, er de hele dag bij bent. Mocht dit niet lukken, geef dit dan vooraf even aan.

Opgeven kan door een e-mailtje te sturen naar dicky_de_jong@hotmail.com. Mocht je vragen hebben over de dag, dan kan je deze ook daar stellen. Inschrijven kan tot en met dinsdag 1 mei, maar natuurlijk geldt hoe sneller hoe beter.