SKF versterkt zich met Sharon Janssen

Speelster komt over van TTV Hilversum

TTV SKF heeft zich met ingang van 1 juli 2017 versterkt met de 15-jarige jeugdspeelster Sharon Janssen. Zij komt over van eredivisionist TTV Hilversum. Sharon, afkomstig uit Panningen, woont op het Nationaal Sportcentrum Papendal en traint daar dagelijks met de Nederlandse selecties. Bij SKF hoopt ze zich als speelster verder te ontwikkelen en te werken aan haar doelen en ambities.

Brenda Vonk-Huntelerslag, lid van de commissie Prestatiesport van SKF: “Wij zijn heel blij dat het ons is gelukt om Sharon aan SKF te verbinden. Sharon is een zeer talentvolle jeugdspeelster die al op heel jonge leeftijd bij de beteren behoorde. Haar gedrevenheid en de wil om veel te trainen heeft haar gebracht waar ze nu staat. Zij behoort al vanaf haar laatste welpenjaar tot de Nederlandse selecties en in die hoedanigheid heeft zij al veel internationale ervaring opgedaan. Met Carla, Melanie, Sharon en mijzelf hebben we voor het nieuwe seizoen inmiddels een team van vier personen staan. De komende weken oriënteren we ons op het verder completeren van het team voor het seizoen 2017-2018”.

Sharon Janssen: “Bij TTV Hilversum heb ik het ook naar mijn zin gehad, en nu nog steeds. Voor mij is SKF weer een nieuwe uitdaging en krijg ik alle mogelijkheden om mij als speelster nog beter door te ontwikkelen en verder te werken aan mijn doelen. Samen spelen in een team met ervaren speelsters als Carla en Brenda, daar heb ik een heel goed gevoel bij. Ik denk dat dit voor mijn ontwikkeling zeer goed is en ik zie er dan ook echt naar uit om straks voor SKF te spelen!”

Over Sharon Janssen

Prestaties nationaal

In drie leeftijdscategorieën behaalde zij Nederlandse titels in zowel het enkel als ook in het in dubbel. Won ook enkele A-ranglijsttoernooien.

Prestaties internationaal

Behaalde vorig jaar een 3e plaats op het ITTF-toernooi bij de kadetten in België en in Spanje bereikte zij de beste 8.

Op de Europese Jeugd Kampioenschappen 2016 in Zagreb: individueel bij de beste 32 en met het mix-dubbel bij de beste 16.

Voor vragen over de komst van Sharon Janssen is onze contactpersoon Brenda Vonk-Huntelerslag 06-28531429.

Sharon Janssen