Opgave teams afdeling senioren voor najaarscompetitie 2016

De competitie zit erop en als SKF hebben we het goed gedaan. Bij de landelijke team haalden de vrouwen weer de finale. Heren 1 handhaafde zich fraai in de eerste divisie. Voor het tweede (2e div) en derde team (3e div) was er een tweede plaats op de ranglijst. Het vierde team werd kampioen in de derde divisie, waardoor we twee teams in de tweede divisie hebben.

In de afdelingscompetitie degradeerde team 5 uit de Hoofdklasse. Het team 6 werd kampioen in de eerste klasse. Team 7 handhaafde zich in de tweede klasse, waar team 8 kampioen werd in de tweede klasse. Team 9 pakte de titel in de derde klasse. De teams 10 en 11 handhaafden zich in de derde klasse. Alleen team 12 degradeerde uit de derde klasse.

We gaan al weer denken aan de najaarscompetitie. Links en rechts gaan allerlei verhalen over stoppen en wensen. Belangrijk is dat deze verhalen op de goede plek komen!! Daarom is het zaak dat jullie laten weten of er speciale wensen zijn. Ga je nog door of houd je het voor gezien? Ook nieuwe spelers zijn van harte welkom.
Laat dat even weten via de mail aan: hjbrouwer1@kpnmail.nl
Uiterlijk 1 juni !!!