Op de inhaalavond na, zit de bedrijvencompetitie erop!

Van de zeven wedstrijden die donderdagavond op het programma stonden is er één wedstrijd in poule A naar de inhaalavond verplaatst. En afgelopen maandagavond is er ook één wedstrijd in poule A ingehaald van donderdagavond 11 mei jongstleden.

In poule B moesten Marcel van Manen en Winston van Manen namens Petit Restaurant De Buffel het opnemen tegen de dames Gerry-Ellen Blankestijn en Anna Seekles die voor Rembrandt fysiotherapie & revalidatie uitkomen. De tweede wedstrijd in deze poule ging tussen Kippaleis met Wim Verzijl en Gina van Poolen en Scheerder met Jan van der Staaij en Bert Blankestijn. De derde wedstrijd ging tussen Autobedrijf Jacco de Gooijer met Ton Snijders en Adriaan Hakkert tegen Joop Spijker en Maurits van de Loo uitkomend voor Goudreinet & De Koopman 1. Marcel werd door Gerry-Ellen in twee games verslagen. De tweede partij tussen Winston en Anna had een derde game nodig en met de gamestanden 12-21, 21-19 en 21-18 wist Winston niet gemakkelijk de winst te pakken. De dubbelpartij werd door de dames weer in twee games beslist. In de vierde partij had Gerry-Ellen wederom maar twee games nodig om Winston te verslaan. In de laatste partij had Anna ook weinig moeit om van Marcel te winnen. Einduitslag Rembrandt fysiotherapie & revalidatie-Petit Restaurant De Buffel 1-4. In wedstrijd twee nam Wim het als eerste op tegen Jan en besliste deze partij in twee games. Daarna moest Gina het opnemen tegen Bert en Gina wist in drie games Bert met 12-21 21-16 en 21-19 te verslaan. De dubbelpartij had ook een derde game nodig en ging met de gamedstanden 21-18, 19-21 en 21-12 naar het team van Kippaleis. In de vierde partij had Gina maar twee games nodig om Jan met 21-19 en 21-17 te verslaan. In de laatste partij kon Bert proberen de eer te redden voor Scheerder. Dat deed Bert ook ten kosten van Wim met de spannende gamestanden 18-21 en 20-22. Einduitslag Kippaleis-Scheerder 4-1. In de laatste wedstrijd in deze poule beet Ton als eerste het spits af tegen Joop en ging in twee games met 10-21 en 12-21 ten onder. In de tweede partij wist Adriaan in twee games te winnen van Maurits. De dubbelpartij werd in drie games met 21-19 9-21 en 19-21 in het voordeel van Joop en Maurits beslist. In de vierde partij won Adriaan ook in twee games van Joop. De laatste partij ging in twee games met 7-21 en 6-21 naar Maurits. Einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer-Goudreinet & De Koopman 1 2-3.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 11 40
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 12 40
Goudreinet & De Koopman 1 11 34
Autobedrijf Jacco de Gooijer 11 26
Kippaleis 11 25
Scheerder 11 16
Petit Restaurant De Buffel 11 11

In poule C speelde MostWantIT 1 met Gert Jan de Man en Dily Rosendaal tegen Allard Looye en Bart van Manen van MostWantIT 2 en de andere wedstrijd ging tussen A.G. Transport B.V. met Jan van Middendorp en Sander Nuis tegen Bernard Sligtenhorst en Bas Slotboom namens De Kantoorspecialist. Gert Jan en Allard waren zeer gewaagd aan elkaar, maar in drie games met de standen 21-19 22-24 en 21-17 trok Gert Jan toch de winst naar zich toe. de tweede partij tussen Dily en Bart ging in twee games met beiden 11-21 naar Bart toe. De dubbelpartij had ook een derde game nodig. De eerste game was het spannendste en werd 24-26. Maar daarna stelde Gert Jan en Dily orde op zaken en wonnen de tweede en derde game. Hier door ging dit winstpunt naar MostWantIT 1. In de vierde partij wist Allard wel van Dily te winnen. En in de laatste partij pakte Gert Jan ten kosten van Bart in twee games het laatste winstpunt. Einduitslag MostWantIT 1-MostWantIT 2 3-2. In de andere wedstrijd nam Jan het als eerste op tegen Bernard. Jan pakte de winst in twee games. Daarna moest Sander proberen Bas te verschalken, maar dat liet Bas niet gebeuren en pakte de winst in twee games. De dubbelpartij had een derde game nodig en daarin was de winst voor de mannen van De Kantoorspecialist. De vierde partij tussen Sander en Bernard had ook een derde game nodig en daarin pakte Sander het tweede punt. Tussenstand 2-2. De laatste partij tussen Jan en Bas ging in twee games naar Bas. Einduitslag A.G. Transport B.V.-De Kantoorspecialist 2-3.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
De Kantoorspecialist 10 40
A.G. Transport B.V. 10 38
Sjandy & Co 9 27
Bentech metaal 9 15
MostWantIT 2 9 12
MostWantIT 1 9 8

In poule A werd afgelopen maandagavond de inhaalwedstrijd tussen Sassenus Packaging met Erik Verzijl en Edwin Vonk tegen Diederick Vos en Jeffrey Vonk van Vos Occasions gespeeld. De eerste partij tussen Erik en Diederick werd in twee games door Erik gewonnen. De tweede partij tussen vader Edwin en zoon Jeffrey werd ook in twee games door Edwin met 21-18 en 21-19 beslist. De dubbelpartij werd in drie games door de heren van Vos  Occasions gewonnen. De vierde partij had ook een derde game nodig en werd door Edwin ten kosten van Diederick gewonnen. de laatste partij ging in drie games naar Jeffrey. Einduitslag Sassenus Packaging-Vos Occasions 3-2. Donderdagavond werd er maar één wedstrijd inpoule A gespeeld . Voor CMSI360 stonden Pieter van den Berg en Andre van Wijk aan de tafel tegenover Diederick Vos en Jeffrey Vonk namens Vos Occasions. Pieter maakte korte metten met Diederick in twee games. Hetzelfde deed Jeffrey ten kosten van Andre. De dubbelpartij werd in drie games beslist in het voordeel van Pieter en Andre. Andre kon deze avond ook geen vuist maken tegen Diederick en verloor ook deze enkelpartij. De laatste partij tussen Pieter en Jeffrey ging er spannend aan toe. Met de gamestanden 20-22 21-17 en 21-14 trok Pieter aan het langste eind. Einduitslag CMSI360-Vos Occasions 3-2.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Sassenus Packaging 12 36
Vos Occasions 12 34
CMSI360 11 29
InnovaN 9 21
Wim van Dam Sierbestratingen 10 15

Donderdagavond 1 juni a.s. worden er acht inhaalwedstrijden gespeeld.

Tot volgende week voor degene die een inhaalwedstrijd(en) moeten spelen.

Als je je nog niet hebt opgegeven voor het eindtoernooi 8 juni a.s.,

doe dit dan uiterlijk donderdag 1 juni bij Jelle of Ton!

Wij zien jullie allemaal graag donderdagavond 8 juni a.s.,

bij het eindtoernooi en de prijsuitreiking.