NTTB Masters

Aankomend weekend worden in Leiden de NTTB Masters georganiseerd. Aan dit toernooi mogen alle spelers met een A licentie meedoen, aangevuld met overige spelers uit de Eredivisie. Op vrijdag worden de Jeugdmasters gespeeld waarbij er plaatsen voor de “grote” masters zijn te verdienen.

SKF is uiteraard vertegenwoordigd en wel in alle mogelijke categorieën. Op vrijdag speelt Floris Zur Muhlen mee bij de jongens en strijd Sharon Janssen mee bij de meisjes. Beide spelers maken een grote kans om zich te plaatsen. Bij de jongens is Floris als vijfde geplaatst, waarbij er in totaal 6 spelers een dag later mee mogen doen. Sharon staat zelfs als derde, bij de meisjes zijn er vijf plaatsen te vergeven. Ook Xijin Zheng zal meedoen. De speelster komt uit voor Amsterdam, maar traint al enige tijd mee bij SKF.

Een dag later komen Dicky de Jong en Melanie Bierdrager in actie. Dicky behaalde zijn A tijdens de Nederlandse Kampioenschappen B en debuteert op dit podium. Hij is als 9e geplaatst en heeft daardoor zelfs een bye voor de eerste ronde. Ook Melanie kan uitslapen, zij heeft vrij in de ochtend doordat zij als 6e geplaatst is bij de dames. De beste vier spelers van de zaterdag plaatsen zich voor de zondag waar de top 4 van Nederland instroomt.

Mocht je willen kijken, kom dan naar de zaal van Scylla (Voorschoterweg 6F in Leiden)!

Voor meer informatie: www.tafeltennismasters.nl