Nieuwsbrief jubileumcommissie

Zoals de meeste van jullie weten bestaat onze vereniging volgend jaar 75 jaar. Dat willen wij op verschillende momenten in het jaar vieren door middel van evenementen. Denk hierbij aan een jubileumtoernooi of een oudledentoernooi, maar ook pokeravonden, een pubquiz en een groot jubileumgala. Hieronder staat een voorlopige planning welke evenementen vanuit de jubileumcommissie zijn bedacht. De (exacte) data worden later in het jaar bekend gemaakt, eventuele andere evenementen worden ook ruim van tevoren aangekondigd. Houd daarom de sociale media en de website van SKF in 2024 goed in de gaten!

  • 13 januari jubileumtoernooi
  • 19 januari pubquiz
  • 31 januari trekking loterij
  • Half mei Davis cup toernooi
  • juni oudledentoernooi
  • september Toptafeltennistoernooi
  • november bedrijventoernooi
  • december groot jubileumgala+slotfeest

Jubileumtoernooi
Het jubileumjaar 2024 wordt afgetrapt met een jubileumtoernooi op 13 januari. Dit wil je niet missen! Om alle leden een kans op de overwinning en dus de jubileum trofee te geven, is gekozen voor een voorgiftevariant. Dit betekent dat de op papier mindere speler een aantal punten voorsprong krijgt. Hoeveel dit is, hangt af van het sterkteverschil tussen beide spelers. Voorafgaand aan het toernooi is een receptie waar het jubileumjaar feestelijk wordt afgetrapt met een hapje en een drankje. Tevens is dan ook de mogelijkheid om het bestuur te feliciteren met het jubileum. De receptie is van 11:00 tot 12:00, waarna het toernooi kan beginnen. De verwachting is dat het toernooi tot ongeveer 18:00 duurt, daarna is een heerlijk buffet geregeld. Tussen de middag liggen er broodjes klaar en wordt er geregeld langsgegaan hapjes. Kortom, genoeg te eten.
Om de kosten te dekken vragen wij per deelnemer €7,50, daarvoor krijg je als deelnemer een toernooi, lunch, snacks en een buffet. Opgeven kan via Jeffrey Vonk via Whatsapp (0634592821) of per mail (jeffrey.vonk@hotmail.com) Het maximale aantal deelnemers is 64, dus wees snel met opgeven, want vol=vol.

Loterij
Met nog bijna 2 maanden te gaan zijn er al 1000 loten uitgezet onder de leden, waarvan de meeste ook al verkocht zijn, geweldig! Het is heel fijn dat jullie enthousiast zijn als wij je benaderen om loten te verkopen of te kopen.
We hebben daarom besloten om de 250 reserve loten, die we extra hadden laten drukken, proberen ook nog aan de man te brengen. Dit is toegestaan, omdat we voldoende prijzen hebben. Ieder lot dat we nog weten te verkopen brengt uiteraard meer geld in de pot voor het uiteindelijke doel van de loterij.
Daar hebben we jullie natuurlijk wel bij nodig. Mocht je nog meer loten willen hebben bel of app met Rein 06-29439787 of Gert 06-51127856.
Wij zijn regelmatig in het clubgebouw en hebben altijd loten bij ons.
Heb je jouw setje loten al verkocht maak dan ook € 100 over naar de bankrekening van de club, NL05INGB0002032953 o.v.v. de lotnummers, en geef het afrekendocument aan één van ons.
Omdat een aantal leden hebben aangegeven dat het verkopen van 10 loten lastig leek, is het nu ook mogelijk om een setje van 5 loten af te nemen.
Lukt het niet om alle loten te slijten schiet Rein of Gert dan aan om de niet verkochte loten terug te nemen. Wacht niet tot het laatst, anders blijven we er misschien mee zitten. Laten we met z’n allen proberen om 1250 loten verkocht te krijgen, dat zou een geweldige start van ons 75 jarig jubileum zijn.

CAN pubquiz
In dit jubileumjaar wordt er ook een pubquiz georganiseerd. Net zoals voorgaande jaren belooft dit weer een heerlijk gezellige avond met een hoge opkomst te worden. Deze pubquiz staat gepland op vrijdagavond 19 januari vanaf 19:30 uur. De presentatie van deze avond wordt zoals vanouds gepresenteerd door Henk Brouwer en Ronald van Roon. Wees welkom en strijd om de hoofdprijs, dit keer niet met een tafeltennisbatje, maar met het gezonde verstand. Van oud tot jong, iedereen is welkom, ook je familie/kennissen/vrienden buiten onze vereniging.

Deelname is gratis omdat deze pubquiz gesponsord wordt door CAN (CertificeringsAdvies Nederland) Benieuwd wat dit bedrijf precies doet? Klik dan op deze link (https://certificeringsadvies.nl/over-ons/ )

De quiz wordt gespeeld in teams van 4-(maximaal) 6 personen. Je kunt zelf een team samenstellen of je individueel opgeven, dan wordt je in een team ingedeeld. Voor het winnende team en de nummers 2 en 3 staat een leuke prijs klaar. Ook aan een poedelprijs wordt gedacht.
Opgeven doe je per team, bestaande uit 4-6 personen.

Opgeven kan door middel van een e-mail te sturen naar barendcornet@hotmail.nl. Geef bij het opgeven je teamnaam en de (voor)namen van alle teamleden door.

Opgeven kan uiterlijk tot 13 januari.