De traditionele start van het jaar bij SKF is de nieuwjaarsreceptie met de pubquiz. Rond kwart voor 8 stroomden de zaal langzaam vol en kon iedereen elkaar de hand schudden voor de beste wensen. Voorzitter Marc Sassenus gaf een voor zijn doen korte speech en opende daarmee het SKF jaar 2020.

Na de speech van Marc nam Marc van den Berg de microfoon over om het Mystery duo van de pubquiz aan te kondigen. Naar voren kwamen Marc Sassenus en Gina van Poolen. Er was niemand die het goed geraden had. Marc en Gina hadden samen 60 vragen bedacht en al snel was de hele zaal aan het nadenken. Gemakkelijk waren de vragen niet maar er bleek veel intellectueel talent in de zaal te zitten. Blijkt toch dat tafeltennis goed is voor de hersenen, want veel vragen werden juist beantwoord. Er was echter één team dat met kop en schouders erboven uit steek en dat waren “Two pints of lager” die met 61 punten de winnaars van de avond werden.
Tallen+1 werd met 50 punten tweede en M.A.R.C. sloot het podium met 50 punten. De poedelprijs werd in de wacht gesleept door de Superkneuzen.