De dames van FysiotherapieScheepjeshof/SKF 1 speelde tegen het sterke VTV (N) 1 uit Nieuwegein. Melanie Bierdrager, Carla Nouwen en Brenda Vonk moesten punten pakken om de kans op de play-offs te vergroten. Melanie verloor meteen van Sanne de Hoop, waarna Carla de stand gelijk trok door af te rekenen met Li Dong Li. Doordat Brenda won van Vera van Boheemen, ging SKF de pauze in met een 2-1 voorsprong. Na de pauze wist alleen Carla nog te winnen van Vera, waardoor 3-3 het resultaat bleek. Door deze uitslag staat het team 7 punten voor op AnytimeFitness/Westa 1, de concurrent voor de play-offs. Alleen doordat het programma aanzienlijk lastiger is voor onze dames, wordt het nog een zware klus. Volgende wedstrijd is meteen de onderlinge clash tegen Westa, een belangrijke wedstrijd dus.

AutobedrijfJaccodeGooijer/SKF 1 speelde tegen Scyedam 1. Ditmaal speelden Floris Zur Muhlen en Jeffrey Vonk met invaller Jacintha de Hoop. Zij liet zich meteen van haar beste kant zien door twee wedstrijden te winnen. Zij won net als Floris van Martijn van der Heide en Jeroen Bastiaansen. Thomas Baart bleek te sterk. Jeffrey wist helaas geen wedstrijden te winnen. Deze week mag het team het opnemen tegen Hilversum 1 in een uitwedstrijd.

SKF 2 speelde met invaller Thijs van den Berg tegen het sterke VTV (N) 1. Ricco Gerritsen beet het spits af tegen Max Romeijn. Hij speelde een sterke wedstrijd, maar moest drie games met twee punten verschil inleveren. Hierna speelde Erik Verzijl tegen Peter van Iwaarden. Na een goede eerste game bleek het spel van Peter toch te lastig. Nadat Thijs van Frans van den Berg verloor en het dubbel ingeleverd werd, was het toch zaak om punten te gaan pakken. Dit deed Erik, door na een 0-2 achterstand zich terug te vechten tegen Max, waardoor het eerste punt op het bord werd gezet voor SKF. Hier bleef het verder bij, de mannen van VTV bleken te sterk. Een 1-9 verlies was de eindstand. Deze week zou het team het opnemen tegen koploper Wilvo/ttv Bergeijk 1, maar deze wedstrijd is verplaatst ivm de maatregelen in Brabant tegen het Coronavirus.

SKF 3 wilde hun goede start van de competitie doorzetten, op weg naar het kampioenschap. Dit wilden ze doen tegen Slagvaardig 1 uit Rheden. Na een sterk begin, Marc van den Berg en Rouke Bosma wonnen van respectievelijk Rik de Boer en Remco van Domborg, stagneerde het echter. Slagvaardig vocht terug, en zette uiteindelijk de eindstand op 2-8. Een off-day voor de heren van SKF. Zij mogen zaterdag tegen directe concurrent DTV ’84 1 de koppositie weer proberen te veroveren.

Jeugd 1 speelde in de kampioenspoule tegen Hercules 1. Het begin was zeer spannend, Nick van Dijk, Djen Bakx en Dani van Bergen eindigden allemaal hun eerste wedstrijd met twee punten verschil in de vijfde game. Djen en Dani wisten beide te winnen. Nadat SKF hun voorsprong uitbreidde tot 7-1 leverden Dani en Nick beide hun laatste wedstrijd in. De 7-3 overwinning zorgt ervoor dat SKF ruim aan de leiding blijft, en op koers blijft voor de play-offs. Volgende wedstrijd speelt het team tegen Taveba 1.

De SKF/Hoogland combinatie speelde afgelopen zaterdag in eigen huis tegen BIT.NL 1. De laatst genoemde vecht dit seizoen tegen degradatie en moest dus goede zaken doen. Dat begon er in de eerste wedstrijden ook wel op te lijken. Bastian en Iris moesten hun eerste wedstrijd afstaan aan een te sterke tegenstander. Mees begon voortvarender door zijn eerste wedstrijd wel te winnen. Ook de dubbel viel in de handen van thuisploeg. Na de gelijkmaker rukte het SKF/Hoogland team verder op en maakten in al hun verdere wedstrijden korte metten. Een moeilijke start dus maar knap hersteld, en een mooie 8-2 uitslag dus het resultaat. Het team deelt een eerst plek met Vitesse ’35 1, en ONI 1 hijgt daarbij in hun nek. Volgende week zal SKF/Hoogland 1 tegen De Veluwe 1 aantreden.