Laatste mogelijkheid opgave bus 5 mei

De inschrijving voor de busreis op donderdag 5 mei naar Hilversum verloopt voorspoedig, we hebben inmiddels ruim 50 inschrijvingen. Wie wil dit unieke moment in de historie van SKF niet beleven! Er staan op donderdag 5 mei maar liefst twee SKF-teams in de finale van het Nederlands kampioenschap, Dames 1 en Jongens 1. Beide wedstrijden starten om 12.00 uur.

Wil je ook de onvergetelijke ervaring van de busreis en de strijd om de landstitel dames en jongens (en gedeeltelijk heren) meemaken, schrijf je dan voor maandag 2 mei 11.00 uur in via Ronald van Roon, rp.vanroon@gmail.com. Er zijn maximaal 84 zitplaatsen beschikbaar. De kosten voor de busreis bedragen voor volwassenen 5 euro per persoon inclusief een kop koffie/thee/limonade met koek vooraf. Jeugd t/m 17 jaar zijn gratis.

Om in de sfeer te komen, heeft Bert ter Haar weer een mooi filmpje gemaakt.

Het programma ziet er op donderdag 5 mei als volgt uit:

· 10.00 uur Verzamelen bij tafeltenniscentrum SKF, zowel mensen die met de bus meerijden als zij die met eigen vervoer naar Hilversum gaan. Hier kan voor volwassenen de 5 euro bij Ronald van Roon worden afgerekend.

DRESSCODE ZOVEEL MOGELIJK ROOD!

· 10.10 uur Kop koffie/thee/limonade met koek

· 10.30 uur Foto voor bus

· 10.45 uur Vertrek met bus naar Hilversum.

IN DE BUS MAG GEEN DRANK WORDEN GENUTTIGD

· 11.30 uur Aankomst in Hilversum

· 12.00 uur Aanvang finales SKF – Dozy Den Helder/Noordkop (dames) en SKF – Litac (jongens)

· 15.00 uur Aanvang finale heren

· 16.30 uur Vertrek met bus naar Veenendaal

· 17.30 uur Aankomst in Veenendaal

Voor degenen die met eigen vervoer gaan, het adres van het tafeltenniscentrum van Hilversum (gelegen achter het gemeentelijk gymnasium!) is Vaartweg 52, 1217 SV Hilversum. Het telefoonnummer van de speelzaal is 035-6233388.

We gaan er met elkaar weer een fantastische en sportieve happening van maken. Tot donderdag 5 mei!!