De laatste competitieronde is gespeeld.

Gisteravond zijn de laatste competitiewedstrijden in de bedrijvencompetitie van dit jaar gespeeld.

In poule A werden twee wedstrijden gespeeld. Te weten Kippaleis tegen Wim van Dam Sierbestratingen en Vos Occasions tegen Sassens Packaging. Martin Verzijl beet het spits af voor Kippaleis tegen Jan. Jan had twee games nodig om Martin van zich af te schudden. Sjon deed in de tweede partij ook een duit in het zakje door ook in twee games Bert Admiraal van zich af te schudden. De heren van Wim van Dam Sierbestratingen hadden ook in de dubbelpartij twee games nodig om de winst te pakken. De laatste twee enkelpartijen werden ook beiden in twee games beslist. Einduitslag 0-5 winst voor Wim van Dam Sierbestratingen. In de andere wedstrijd tussen Vos Occasions en Sassenus Packaging was Diederik in de enkelpartijen onverslaanbaar. Wel wisten Marc en Diederik beiden een punt te scoren in de enkelpartijen tegen Wilbert. In de dubbelpartij ging het winstpunt ook naar de mannen van Sassenus Packaging. Eindstand Vos Occasions Sassunus Packaging 2-3. Volgende week staan er nog wel een drietal inhaalwedstrijden op het programma.

     

Koploper in poule A is Wim van Dam Sierbestratingen.

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Wim van Dam Sierbestratingen 7 25
Sassenus Packaging 6 24
Van Braak Accountants 8 19
Vos Occasions 4 14
Kippaleis 7 3

In poule B spelen vier teams en was de laatste competitiewedstrijd al vorige week. Wel moet er volgende week nog één wedstrijd worden ingehaald namelijk MostWantIT 2 tegen Petit Restaurant De Buffel.

Wij feliciteren De Goudreinet & De Koopman 1 met het behalen van het kampioenschap in poule B!

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 KAMPIOEN 9 38
Scheerder 9 28
Petit Restaurant De Buffel 8 13
MostWantIT 2 8 7

In poule C stonden ook twee wedstrijden op het programma. Namelijk MostWantIT tegen Autobedrijf Jacco de Gooijer en Vakgarage van Middelkop tegen DeKantoorspecialist. De eerste wedstrijd werd op het laatste moment uitgesteld en moet dus volgende week ook in worden gehaald. De andere wedstrijd nam Florian en gastspeler Marcel het op tegen Bernard en Rick van De Kantoorspecialist. Rick had in de eerste partij weinig moeite om van Florian in twee games te winnen. In de tweede partij was er een derde game nodig en trok Bernard aan het langste eind. De dubbelpartij ging ook in twee games naar De Kantoorspecialist. De vierde partij won Rick ook van Marcel en in de vijfde partij had Bernard drie games nodig om het vijfde punt binnen te slepen. Eindstand 0-5 in het voordeel van De Kantoorspecialist. Doordat de wedstrijd tussen MostWantIT en Autobedrijf Jacco de Gooijer op het laatste moment moest worden uitgesteld, hebben Sjan en Ton hun inhaalwedstrijd tegen De Kantoorspecialist ingehaald. de eerste partij ging het winstpunt naar Sjan in twee games. De tweede partij moest Ton in twee games toch het onderspit delven met de game standen 19-21 en 119-21. De dubbelpartij ging in twee games naar de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer. De vierde partij tussen Ton en Bernard ging weer in twee games naar Bernard. De laatste partij trok Sjan ten kostte van Rick het laatste winstpunt naar zich toe. Eindstand 3-2 in het voordeel van Autobedrijf Jacco de Gooijer. Volgende week staan er nog wel drie inhaalwedstrijden op het programma.

     

Tot op heden is De Kantoorspecialist nog steeds koploper in poule C.

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 8 28
Autobedrijf de Gooijer 6 18
De Goudreinet & De Koopman 2 7 14
Most WantIT 1 7 14
Vakgarage van Middelkoop 6 11

Met dit scorebord wint de rechtse speler/speelster ALTIJD!

Met dank aan onze fotografe Anne.