Afgelopen zaterdag hebben we bij SKF de Kerstvakantie afgetrapt met het jaarlijkse Kerstdubbeltoernooi. Het traditionele ouder-kind toernooi was wederom een groot succes. In totaal streden 26 koppels verdeeld over 3 klassen om de felbegeerde prijzen: taart! Gezien het feit dat hoe hoger je eindigt, hoe eerder je een taart mag uitkiezen, was het strijdgedruis niet van de lucht. Dat er in de meeste klassen een aantal familieleden tegen elkaar moesten droeg daar zeker aan bij.

Op de helft van het toernooi werd de strijdbijl even begraven en hebben we gezellig met z’n allen geluncht. Een rijk gevulde tafel zorgde ervoor dat iedereen ruimschoots kon eten wat hij wilde.

Na het eten gingen we uiteraard verder waar we gebleven waren en zijn de volgende winnaars boven komen drijven: In de C-poule werd gewonnen door Gerard en Lauren Klerx. Zij bleven zelfs ongeslagen! In de B-poule won het koppel Jeffrey en Menno van Eek. Ook zij wisten dit zonder verlies te bewerkstelligen! En in de A-poule wonnen Jeffrey Vonk en Melanie Bierdrager. Gefeliciteerd!