Inschrijving afdelingskampioenschappen geopend!

De afdelingskampioenschappen, in de volksmond beter bekend als “de Gelderse” worden in het weekend van 6 en 7 januari gehouden. Inmiddels zijn de inschrijfformulieren ontvangen.

Jeugd: zaterdag 6 januari
Er wordt een email gestuurd met meer info en de trainers zullen jullie ook nog wel vragen tijdens de trainingen. We vinden dat eigenlijk alle competitiespelers hier wel aan mee zouden moeten doen, dan kunnen we er als SKF zoals altijd een leuke en gezellige dag van maken. Dus vraag thuis je ouders of je mee mag doen en schrijf je in. Dit kan via het adres skf.toernooien@gmail.com. Je doet dan mee met het enkel- en dubbeltoernooi. Voor het dubbel willen we graag zien dat je met iemand dubbelt uit je eigen leeftijdsklasse (junioren, kadetten, pupillen en welpen). Mocht je geen dubbelpartner hebben, geen probleem dan maken we koppeltjes. Heb je vragen? Stel ze dan ook via skf.toernooien@gmail.com of aan een van je trainers.

Senioren: zondag 7 januari
Inschrijven kan via dicky_de_jong@hotmail.com. Vermeld even je bondsnummer en met wie je wil gaan dubbelen. Je licentie kan je vinden op www.nttb-ranglijsten.nl