In de bedrijvencompetitie werden vijf van de acht wedstrijden gespeeld.

Donderdagavond gingen twee wedstrijden in poule A en één wedstrijd in poule C niet door. De wedstrijden van poule A tussen Sassenus Packaging en Vos Occasions 1 tussen Wim van Dam sierbestratingen en CMSI360 worden donderdagavond 12 oktober ingehaald en de wedstrijd in poule C tussen A.G. Transport B.V. en Sjandy & Co wordt donderdagavond2 november ingehaald.

Hierdoor blijft de stand in poule A ongewijzigd.

Stand poule A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 1 2 9
Sassenus Packaging 3 8
CMSI360 2 6
InnovaN 3 6
Wim van Dam Sierbestratingen 2 1

In poule B werden alle drie de wedstrijden gespeeld, Rein Kreeft en Ton Snijders van Autobedrijf Jacco de Gooijer moesten tegen Jan van der Staaij en Gert Schot namnes Scheerder spelen, Robberse IT Services werd vertegenwoordigd door Richard Robberse en Ronald Kosterman en namen het op tegen de dames Anna Seekles en Jie Chen van Rembrandt fysiotherapie  & revalidatie en de derde wedstrijd ging tussen Marnix Blok en Maurits van de Loo van NU’91 en Bas Slotboom en Rick Henzen van De Kantoorspecialist. Rein stond als eerste tegenover Gert en Gert had vier games nodig om de winst te pakken. daarna maakte Jan korte metten met Ton en won deze partij in drie games. De dubbel partij ging best gelijk op maar in vier games trokken de mannen van Autobedrijf Jacco de Gooijer de winst naar zich toe. In de vierde partij moest Rein het opnemen tegen Jan en verloor deze partij in vier games. De laatste partij tussen ton en Gert besliste Gert in drie games. einduitslag Autobedrijf Jacco de Gooijer – Scheerder 1-4. In de tweede wedstrijd kwam Richard als eerste aan de tafel om het tegen Anna op te nemen. In de tweede game pakte Anna nipt met 11-13 de gamewinst en had uiteindelijk maar drie games nodig om de winst te pakken. Na deze eerste partij kwamen Ronald en Jie in actie en ook Ronald had drie games nodig om de winst te pakken. De dubbelpartij had vijf games nodig om de winnaars of winnaressen aan te wijzen. Met de gamestanden 13-11, 7-11, 7-11, 11-4 en 10-12 waren de dames Anna en Jie de winnaressen van deze dubbelpartij. De vierde partij tussen Ronald en Anna werd door Ronald gewonnen. De tussenstand was toen 2-2 dus wie ging er met de winst deze avond er vandoor? Na de laatste partij tussen Richard en Jie, wist Jie in vier games de winst te pakken. Hierdoor kwam de einduitslag tussen Robberse IT Services en Rembrandt fysiotherapie & revalidatie op 2-3. In de derde wedstrijd begonnen Marnix en Bas als eerste te spelen en dan ging goed op. In vijf games met de standen 5-11, 10-12, 11-8, 11-6 en 7-11 was het eerste punt voor Bas. In de tweede partij had Maurits drie games nodig om de winst ten kostte van Rick met 11-1, 11-7 en 11-2 naar zich toe te trekken. De winst van de dubbelpartij ging naar de mannen van NU’91. In de vierde partij had Maurits vier games nodig om het derde winstpunt binnen te halen. De laatste partij tussen Marnix en Rick besliste Marnix ook in vier games. Einduitslag NU’91 – De Kantoorspecialist 4-1.

         

         

 

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
NU’91 3 11
Kippaleis 2 8
Robberse IT Services 4 8
Scheerder 2 6
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 2 5
Autobedrijf Jacco de Gooijer 3 4
De Kantoorspecialist 2 3

In poule C werden twee wedstrijden Bentech metaal met Ben Schouten en Timo van de Meer namen het op tegen Allard Looyé en Bart van Manen uitkomend voor MostWantIT 2. En Marcel van Manen samen met Winston van Manen van Petit Restaurant De Buffel streden tegen Gertjan de Man en Dily Rosendaal van MostWantIT 1. Ben begon als eerste tegen Allard en verloor deze partij in drie games met 8-11 10-12 en 6-11. Daarna was het de beurt aan Timo om te proberen van Bart te winnen. Ondanks de vijf games ging de winst ten kostte van Timo naar Bart. In de dubbelpartij waren vier games nodig, waardoor de winst naar de mannen van MostWantIT 2 ging. Devierde partij tussen Timo en Allard werd in drie games door Allard beslist. In de laatste partij kon Ben proberen de eer te redden voor Bentech metaal. En in vier games lukte Ben het om Bart te verslaan. Hierdoor werd de eindstand Bentech metaal – MostWantIT 2 1-4. In de andere wedstrijd startte Marcel als eerste tegen Gertjan. Ondanks goede tegenstand van Marcel wist Gertjan in vijf games met de standen 3-11, 11-2, 9-11, 14-12 en 5-11 van Marcel te winnen. De tweede partij ging tussen Winston en Dily. Deze partij werd door Winston in drie games beslist. De dubbelpartij werd in vier games door de heren van Manen gewonnen. De vierde partij maakte Gertjan het Winston knap lastig, maar Winston wist toch de winst in vier games te pakken. Ook de laatste partij tussen Marcel en Dily was spannend, want Marcel wist met de gamestanden 9-11, 11-9, 12-10 en 15-13 nipt van Dily te winnen. Einduitslag Petit Restaurant De Buffel – MostWantIT 1 4-1.

         

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
Petit Restaurant De Buffel 4 14
A.G. Transport B.V. 2 10
Bentech metaal 4 10
MostWantIT 1 4 7
Sjandy & Co 2 5
Vos Occasions 2 3 5
MostWantIT 2 3 4

En de voorzitter kwam ook wéér een kijkje nemen!

Bedankt voor jullie komst en tot volgende week donderdagavond allemaal!

Fijn weekend.