In de Bedrijvencompetitie hadden de netballen donderdagavond de overhand!

Donderdagavond werd de 2e ronde van de bedrijvencompetitie gespeeld.

In poule B stonden drie wedstrijden op het programma. Petit Restaurant De Buffel nam het op tegen Scheerder, Kippaleis stond tegenover Goudreinet & De Koopman 1 en E-HealthCheck moest het opnemen tegen het gepromoveerde team van De Kantoorspecialist. Het tweetal Winston van Manen en Jelle van der Coelen namen het namens Petit Restaurant De Buffel op tegen Jan van der Staaij en Bert Blankestijn uitkomend voor Scheerder. Winston moest in twee spannende games het onderspit delven voor Jan. Het punt ging namelijk met de gamestanden 25-27!!! en 16-21 naar Jan. In de tweede partij tussen Jelle en Bert ging ook dit winstpunt in twee games naar Bert. In de dubbelpartij trokken de mannen van Petit Restaurant De Buffel in twee spannende games 23-21 en 21-18 aan het langste eind. Daarna stonden Jelle en Jan tegenover elkaar. Ook in deze partij had Jan maar twee games nodig om de winst te pakken. In de laatste partij tussen Winston en Bert vlogen de vonken er wederzijds vanaf. Hier waren een aantal netballen mede de oorzaak van. In drie games met de standen 21-18, 20-22 en 21-19 wist Winston nipt het tweede winstpunt te pakken. Eindstand Petit Restaurant De Buffel-Scheerder 2-3.

De tweede wedstrijd in poule B ging tussen Ronald Kosterman en Christa van Rooijen namens E-HealthCheck tegen het gepromoveerde team van De Kantoorspecialist met de spelers Rick Henzen en Bernard van Sligtenhorst.  In de eerste partij stond Ronald tegenover Rick en had twee games nodig om de winst te pakken. In de tweede partij stond Christa tegenover Bernard en moest flink aan de bak om in twee games met de standen 21-17 en 23-21 de winst te pakken. Mede door 10!!! netballen van De Kantoorspecialist schommelde de gamestanden in de dubbelpartij heen en weer en daardoor waren er drie games nodig om de winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk wisten Ronald en Christa met de gamestanden 21-8, 10-21 en 21-15 toch het winstpunt binnen te halen. De vierde partij tussen Christa en Bernard had ook drie games nodig. Bernard trok met de gamestanden 7-21, 21-13 en 12-21 aan het langste eind. Hierdoor was het eerste punt in Poule B voor De Kantoorspecialist binnen. De laatste partij tussen Ronald en Rick eindigde met twee games 21-9 en 21-6 in het voordeel van Ronald. Einduitslag E-HealthCheck-De Kantoorspecialist 4-1.

De laatste wedstrijd in poule B ging tussen Bert Admiraal en Gina van Poolen namens Kippaleis en Joop Spijker en Marnix Blok van Goudreinet & De Koopman 1. Bert begon in de eerste partij tegen Joop en had maar twee games nodig om de winst te pakken. In de tweede partij moest Gina het opnemen tegen Marnix en ook deze partij werd in twee games beslist in het voordeel van Marnix. De dubbelpartij ging in twee games naar Joop en Marnix. Helaas moest Gina in de vierde partij ook de winst aan de tegenpartij laten. Maar in de vijfde partij pakte Bert toch in drie games 21-15, 19-21 en 21-17 de winst van Marnix af. Einduitslag Kippaleis-Goudreinet & De Koopman 2-3.

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
E-HealthCheck 2 9
Goudreinet & De Koopman 1 2 8
Kippaleis 2 7
Scheerder 2 3
Petit restaurant De Buffel 2 2
De Kantoorspecialist 2 1

In poule C werd één van de drie wedstrijden gespeeld. De andere twee wedstrijden zijn verplaatst naar de inhaalavonden. Vanavond stond nieuwkomer A.G. Transport B.V. uit Lunteren met Arwie Ruitenberg en Sander Nuis tegenover Florian Scholten en Adrie van Dorp namens Vakgarage van Middelkoop. Arwie stond in de eerste partij tegenover Florian en veroverde het eerste winstpunt in z’n debuut met de standen 21-19- en 21-11. De tweede partij ging tussen Sander en Adrie. En ook Sander wist in twee games de winst te pakken. De dubbelpartij ging ook in twee games naar de mannen van A.G. Transport B.V.. De vierde en vijfde partij werden ook door Arwie en Sander in twee games gewonnen. Een droomstart voor deze nieuwkomer. Einduitslag A.G. Transport B.V.-Vakgarage van Middelkoop 5-0.

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 1 5
MostWantIT 1 1 5
Autobedrijf Jacco de Gooijer 0 0
MostWantIT 2 0 0
Goudreinet & De Koopman 2 1 0
Vakgarage van Middelkoop 1 0

In poule A stonden twee wedstrijden op het programma, want het team van Wim van Dam Sierbestratingen was deze avond vrij. De eerste wedstrijd ging tussen Jasper van de Loo met Kevin van de Lustgraaf namens Van braak Accountants en Jeffrey Vonk en Diederik Vos namens Vos Occasions. De eerste partij tussen Jasper en Jeffrey ging in twee games naar Jeffrey. De twee partij tussen Kevin en Diederik ging ook in twee games naar Vos Occasions. In de dubbelpartij hadden Jeffrey en Diederik het wel een stuk moeilijker, want er waren drie games 21-19, 18-21 en 18-21 nodig om het winstpunt te pakken. De vierde partij ging het punt wederom in twee games naar Jeffrey die van Kevin won. De laatste partij bood Jasper knappe weerstand tegen Diederik, want Diederik had drie games nodig om het laatste winstpunt ook binnen te slepen. Einduitslag Van Braak Accountants-Vos Occasions 0-5.

De tweede wedstrijd in de A poule ging tussen Sassenus Packaging en CMSI360. Thijs van der Coelen en Diederik Blok kwamen aan de tafel namens Sassenus Packaging en Niels Bremer en Pieter van de Berg vertegenwoordigde CMSI360. Thuis beet het spits af tegen Niels en had drie games nodig om het eerste winstpunt te bemachtigen. De tweede partij tussen Diederik en Pieter werd door Pieter in twee games beslist. In de dubbelpartij was de spanning te snijden de eerste twee games gingen qua uitslag gelijk op 16-21 en 21-15. De derde game moest de beslissing brengen. De einduitslag van deze game was 20-22 en zo trokken de mannen van CMSI360 het derde punt over de streep. Diederik verloor in de vierde partij in twee games van Niels en in de vijfde partij zorgde Thijs bijna voor een verassing, maar helaas verloop hij net beide games met 18-21. Einduitslag Sassenus Packaging-CMSI360 0-5.

Stand: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 2 10
CMSI360 1 4
Sassenus Packaging 2 4
Van Braak Accountants 2 2
Wim van Dam Sierbestratingen 1 0

Bij een pittige partij, hoort een lekker biertje bij!

En social media moet je ook bij houden!

Fijn weekend en tot volgende week donderdag allemaal!