Het einde van deze competitie komt in zicht!

Gisteravond stonden er weer een aantal wedstrijden op het programma, waaronder ook één inhaalwedstrijd.

Op tafel 1  stonden uit poule B MostWantIT2 tegenover Scheerder. Allard en Bart van MostWantIT 2 moesten deze avond door goed spel van Jan en Bert een nederlaag incasseren van 0-5. In de eerste partij wist Allard het Jan wel moeilijk te maken, maar “good old” Jan trok met een eindstand in de tweede game 20-22 toch het eerste winstpunt naar Scheerder toe. De andere partijen werden ook allemaal in twee games beslist. De andere wedstrijd in poule B ging tussen Joop en Marnix van De Goudreinet & De Koopman 1 en Jelle en Marcel  namens Petit Restaurant De Buffel. Ook deze wedstrijd werd allen in twee games beslist in het voordeel van Joop en Marnix. Kortom eindstand 5-0 voor De Goudreinet & De Koopman 1.

Koploper in poule B blijft De Goudreinet & De Koopman 1.

Stand poule B: Gespeeld: Punten:
De Goudreinet & De Koopman 1 8 33
Scheerder 8 28
Petit Restaurant De Buffel 8 13
MostWantIT 2 8 7

In poule A werd één wedstrijd gespeeld tussen Van Braak Accountants en Wim van Dam Sierbestratingen. In de eerste partij wist Kevin tegen Sjon het eerste punt binnen te halen door in de spannende tweede game met 22-20 te winnen. Jan wist voor Wim van Dam sierbestratingen het eerste punt binnen te halen. In de dubbelpartij ging de winst ook in twee games naar Sjon en Jan. De vierde partij tussen Maurits en Sjon moest in drie games worden beslist. In deze derde game trok Sjon met19-21 aan het langste eind. De laatste partij werd ook in drie games beslist in het voordeel van Jan. Einduitslag 1-4 in het voordeel van Wim van Dam Sierbestratingen.

Met nog één punt voorsprong  blijft Sassenus Packaging koploper in poule A.

Stand poule A: Gespeeld: Punten:
Sassenus Packaging 6 21
Wim van Dam Sierbestratingen 6 20
Van Braak Accountants 7 15
Vos Occasions 3 12
Kippaleis 6 2

In poule C werd ;één competitiewedstrijd en één inhaalwedstrijd gespeeld. De competitiewedstrijd ging tussen De Kantoorspecialist en De Goudreinet & De Koopman 2. Bas was goed op dreef tegen Rick en Bernard van De Kantoorspecialist. Hij won beiden enkelspelen. De dubbelpartij werd in drie games door De Kantoorspecialist gewonnen. Helaas verloor Wil beiden enkelpartijen waardoor de einduitslag 3-2 in het voordeel van De Kantoorspecialist. De inhaalwedstrijd ging tussen Vakgarage van Middelkoop en De Goudreinet & De Koopman 2. Florian werd bijgestaan door gastspeler Ton, maar ook hier Bas niet te verslaan. De dubbelpartij werd in drie games beslist met 24-22 in de derde game in het voordeel van Vakgarage van Middelkoop. Tussendoor moest Wil het deze avond ook opnemen tegen Florian en Ton. Beiden partijen werden in twee games gewonnen door Florian en Ton. Einduitslag 3-2 in het voordeel van Vakgarage van Middelkoop. Petje af voor Wil die deze avond zes wedstrijden heeft gespeeld. Aan het eind was de “energietank” van Wil dan ook helemaal leeg.

Ook in poule C blijft de koploper De Kantoorspecialist.

Stand poule C: Gespeeld: Punten:
De Kantoorspecialist 6 21
Autobedrijf de Gooijer 5 15
Most WantIT 1 6 15
De Goudreinet & De Koopman 2 5 11
Vakgarage van Middelkoop 5 11

Wij wensen iedereen een fijn weekend en hopelijk weer tot volgende week donderdagavond!