Er werden donderdagavond zes van de acht wedstrijden in de bedrijvencompetitie gespeeld!

In poule C werd een complete derde ronde gespeeld. Sjandy & Co met Corneel Jansen en Sjan Landwaart namen het op tegen Ben Schouten en Tim van der Meer namens Bentech metaal, Allard Looyé en Bart van Manen namen het namens MostWantIT 2 op tegen Winston van Manen en Jelle van der Coelen van Petit Restaurant De Buffel en de laatste wedstrijd ging tussen Florian Scholten samen met Dily Rosendaal van MostWantIT 1 en Paul Vos en Reynier Vos namens Vos Occasions 2. Corneel nam het als eerste op tegen Ben en Ben wist in vier games het eerste punt binnen te halen. daarna was het de beurt aan Sjan en Timo om te sparren wie er met de winst vandoor ging. In drie games wist Sjan de winst veilig te stellen. De dubbelpartij werd in drie games door Ben en Timo in hun voordeel beslist. In de vierde partij wist Ben het Sjan knap lastig te maken. Hierdoor had Sjan een vierde game nodig om de winst te pakken. In de laatste partij wist Timo in drie games ten kostte van Corneel het laatste winstpunt te bemachtigen. Einduitslag Sjandy & Co – Bentech metaal 2-3. In de tweede wedstrijd stond Allard als eerste tegenover Winston en Winston wist het eerste winstpunt in drie games te pakken. Daarna was het de beurt aan Jelle en Bart. En ook Jelle pakte in drie games de winst. In de dubbelpartij trokken de heren van Petit Restaurant De Buffel deze lijn door en wonnen ook deze partij in drie games. In de vierde partij wist Bart het ook Winston niet heel moeilijk te maken en verloor in drie games. Helaas kon Allard het tij voor MostWantIT 2 tegen Jelle niet keren en ook deze winst ging naar Jelle. Einuitslag MostWantIT 2 – Petit Restaurant De Buffel 0-5. In de laatste wedstrijd van deze poule beet Florian het spits af tegen Paul en won deze partij in drie games. In de tweede partij wist Reynier in drie games de winst ten kostte van Dily te pakken. De dubbelpartij ging er spannend aan toe en uiteindelijk was de winst met de gamestanden 11-9, 9-11, 9-11, 11-6 en 9-11 naar Paul en Reynier. De vierde partij tussen Dily en Paul werd in vier games door Dily gewonnen. De laatste partij had drie games nodig om Reynier als winnaar aan te wijzen. Einduitslag MostWantIT 1 – Vos Occasions 2 2-3.

       

Stand poule C: Wedstrijden: Punten:
A.G. Transport B.V. 2 10
Petit Restaurant De Buffel 3 10
Bentech metaal 3 9
MostWantIT 1 3 6
Sjandy & Co 2 5
Vos Occasions 2 3 5
MostWantIT 2 2 0

In poule A stonden twee wedstrijden op het programma namelijk Sassenus Packaging met Edwin Vonk en Rob van Genderen die het op moesten nemen tegen Maickel Kosterman en Erik Verzijl van InnovaN. De andere wedstrijd ging tussen Jan van Manen en Thijs van der Coelen namens Wim van Dam Sierbestratingen en Diederik Vos en Jeffrey Vonk van vos Occasions 1. Edwin had vier game nodig om Maickel te verslaan en erik had in de tweede partij drie games nodig om van Rob te winnen. De dubbelpartij ging gelijk op maar werd in vier games beslist door de mannen van Vos Occasions 1. In de vierde partij werd door Rob en Maickel alles uit de kast gehaald om het elkaar lekker moeilijk te maken. Maar met de gamestanden 8-11, 8-11, 13-11, 11-9 en 12-14 trok Rob aan het einde van deze partij aan het langste eind. In de laatste partij had Erik wederom maar drie games nodig om de winst te pakken ten kostte van Edwin. Einduitslag Sasenus Packaging – InnovaN 1-4. In de andere wedstrijd trad Jan als eerste aan tegen Diederik. En Diederik wist in drie games het eerste punt te bemachtigen. De tweede partij werd door Jeffrey ook in drie games beslist en was Thijs de verliezer in deze partij. Ook in de dubbelpartij konden de mannen van Wim van Dam Sierbestratingen geen vuist maken om de winst te pakken. Tevens werden ook de vierde en vijfde partij door Diederik en Jeffrey ten kostte van Jan en Thijs gewonnen. Einduitslag Wim van Dam Sierbestratingen – Vos Occasions 1 0-5.

         

         

Stand A: Wedstrijden: Punten:
Vos Occasions 1 2 9
Sassenus Packaging 3 8
CMSI360 2 6
InnovaN 3 6
Wim van Dam Sierbestratingen 2 1

In poule B werd één van de drie wedstrijden gespeeld die op het programma stonden. Bert Blankestijn en Gert Schot van Scheerder namen het op tegen Christa van Rooijen en Ronald Kosterman namens Robberse IT Services. Bert stond als eerste tegenover Christa en met de gamestanden 7-11, 9-11, 11-5 en 10-12 ging de winst naar Christa. De tweede partij had ook vier games nodig om de winnaar aan te wijzen. In deze was partij was Ronald net iets te sterk ten opzichte van Gert. Hierna was de dubbelpartij aan de beurt en die partij ging er spannend aan toe. In vijf games met de gamestanden 11-7, 11-6, 11-13, 12-14 en 11-4 trokken de mannen van Scheerder aan het langste eind. Ook de vierde game had een vijfde game nodig. Hierin ging de winst naar Gert toe. In de laatste partij ging in drie gelijke games met 10-12, 10-12 en 10-12 de winst naar Ronald toe. Einduitslag Scheerder – Robberse IT Services 2-3. De andere twee wedstrijden tussen De Kantoorspecialist – Kippaleis en Rembrandt fysiotherapie & revalidatie – NU’91 zijn verplaatst naar de inhaalavond donderdagavond 2 november aanstaande.

         

En de gamestanden werden óók goed bijgehouden!

Stand poule B: Wedstrijden: Punten:
Kippaleis 2 8
NU’91 2 7
Robberse IT Services 3 6
Autobedrijf Jacco de Gooijer 2 3
Rembrandt fysiotherapie & revalidatie 1 2
De Kantoorspecialist 1 2
Scheerder 1 2

 

Fijn weekend allemaal en tot volgende week.